19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

BELINTRA conclut un partenariat avec PHI DATA pour le déploiement d’OptiScanBan® dans les hôpitaux belges
Belintra

BELINTRA sluit partnership met Simac PHI DATA voor de uitrol van OptiScanBan® in Belgische ziekenhuizen

Met een geautomatiseerd Kanban-systeem helpen beide bedrijven ziekenhuizen om het voorraadbeheer efficiënter in te richten. Dat maakt de kans op fouten verwaarloosbaar en levert heel wat tijdwinst op.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

PHI DATA, een IT-integrator gespecialiseerd in de digitalisering van bedrijfsprocessen, en BELINTRA slaan de handen in elkaar om de herbevoorradingsprocessen in de voorraadruimtes van ziekenhuisafdelingen grondig te verbeteren. Met een geautomatiseerd Kanban-systeem helpen beide bedrijven ziekenhuizen om het voorraadbeheer efficiënter in te richten. Dat maakt de kans op fouten verwaarloosbaar en levert heel wat tijdwinst op.

De BELINTRA OptiScanBan®-oplossing bestaat uit digitaal leesbare OptiScanBan®-etikethouders op de bakken of schappen, en een of meerdere camera’s met een bereik van 360° in dezelfde voorraadruimte. De camera’s lezen de status van de OptiScanBan®-etikethouders en worden verbonden met het netwerk via een Power over Ethernet-verbinding (PoE). De OptiScanBan®-software analyseert de snapshots die de camera’s maken, herkent de status van elk artikel door de kleurcode en registreert de actuele status in de database (groen is voorradig, rood betekent bij te vullen). Daarnaast zorgt PHI DATA met behulp van zijn IDhospitalsupply-software voor een naadloze koppeling van deze gegevens met het ERP- of ander beheersysteem van het ziekenhuis voor verdere verwerking.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top