Uw ontmoetingsplatform voor zorg en welzijn

Woordzoeker inspire health&care

#GetInspired #GetConnected #Innovate #Fun

Met meer dan 100 sessies, 250 exposanten en 5.000 bezoekers zorgen we samen voor de toekomst van Zorg en Welzijn.

Seminaries

Interessante keynote speakers kaarten actuele thema’s aan rond innovatieve oplossingen in de zorgsector, omgaan met menselijk kapitaal in tijden van schaarste op de arbeidsmarkt, de toekomst van zorg op afstand, zorg voor kwaliteit van zorg, persoonsvolgende financiering, … 

zorg-praatcafé

Tijdens de volledige beurs kan u terecht in ons zorg-praatcafé op het centrale netwerkplein. Kom langs voor een gezellige babbel met collega-zorgprofessionals, een korte nabespreking over een inspirerende keynote speaker en het uitwisselen van best practices.

Experience Village

Dit is de ultieme “trial & error” zone op de beurs. Kom zelf alles uitproberen, testen, aanraken, ervaren, … Een VR-bril, een digitale spelmat om kiné-oefeningen te doen of al fietsend herinneringen ophalen. Het is allemaal mogelijk. Op dit interactieve plein stellen een tiental (tech)start-ups en bedrijven hun meest innovatieve producten en services aan u voor. 

Demo’s en workshops

Maar liefst 250 exposanten verwelkomen u graag op hun stand. Daarnaast geven ze u graag een meer uitgebreide en grondige demonstratie of interactieve workshop over hun producten, diensten en opleidingen. Hiervoor kan u de volledige beursduur terecht op de “demonstration & workshop corner”.

Inspiration tours

Verschillende Inspiration Tours maken u op een snelle manier wegwijs door het exposantenaanbod. Hospitality, well being & mental health, infrastructuur, interior & design, health tech, sustainability zijn al enkele topics die in de kijker geplaatst worden. 

Het is dé inspirerende driedaagse voor de volledige Zorg- en Welzijnssector waar connecteren centraal staat.

Kwalitatieve en innovatieve oplossingen uit alle segmenten:

faciliteitsinfrastructuur,
design & meubilair

Technische diensten voor gebouwen

Patiënt ervaring & hospitality

Healthcare tech & digitale oplossingen

medische benodigdheden en wegwerpartikelen

welzijn & veiligheid op het werk

Medische apparatuur en toestellen

mobiliteit

advies & ontwikkeling

Scroll naar top