Wat is HEALTH&CARE?

Dé ontmoetingsplaats voor iedereen met een hart voor de zorg!

innoveren

De zorgsector evolueert razendsnel. Snelheid en efficiëntie zijn cruciaal en door hoogtechnologie gedreven. Maar blijft zorg niet essentieel een humane onderneming?

innoveren

Daarom is een platform als H&C onontbeerlijk. Een plaats die het mogelijk maakt om écht nieuwigheden te tonen, echt producten te laten voelen, écht persoonlijke uitleg te geven.

ontmoeten

H&C is het platform voor de zorgsector die de 3 belangrijkste actoren samenbrengt: zorgindustrie, zorgmedewerkers en overheid.

ontmoeten

Van verpleegkundige, beslissingsnemer tot beleidsmaker; H&C is het kennisplatform en ontmoetingscentrum voor iedereen die deel uitmaakt van de zorgindustrie.

inspireren

Naast de ontmoetingen met toeleveranciers is H&C voor de zorgprofessional ook het uitgelezen moment om kennis bij te schaven.

inspireren

Er is een geaccrediteerd randprogramma rond actuele thema's en specifieke sprekers die hun visies, ervaringen en tips&tricks graag met iedereen delen.

Uw stand op HEALTH&CARE?

Wilt u in contact komen met nieuwe prospecten, uw huidige klanten ontmoeten, uw recentste vernieuwingen voorstellen of u gewoon profileren als onmisbare speler binnen uw domein? Bereik de beslissingsnemers binnen uw doelgroep tijdens drie dagen HEALTh&CARE!