Uw ontmoetingsplatform

voor zorg & welzijn!

Inspire Health & Care

Zoek en vind

Wat Inspire HEALTH&CARE u te bieden heeft

Woordzoeker inspire health&care

#GetInspired #GetConnected #Innovate #Fun

Met meer dan 100 inhoudelijke sessies, 250 exposanten en 5.000 bezoekers zorgen we samen voor de toekomst van Zorg en Welzijn.

Seminaries

Een boeiende mix van interessante keynote speakers die actuele thema’s aankaarten rond innovatieve oplossingen in de zorgsector, omgaan met menselijk kapitaal in tijden van schaarste op de arbeidsmarkt, de toekomst van zorg op afstand, zorg voor kwaliteit van zorg, persoonsvolgende financiering, … 

zorg-praatcafé

Een babbel met collega’s-zorgprofessionals, een korte nabespreking van een zorgseminarie, een inspirerende keynote speaker, het eindpunt voor een inspiration tour en het uitwisselen van best practices, U kan hiervoor gedurende de volledige beursdag terecht op dit centrale netwerkplein 

Experience Village

Dit is de ultieme “trial & error”zone op de beurs. Kom zelf uitproberen, testen, aanraken, ervaren, … Een VR-bril, een digitale spelmat om kiné-oefeningen te doen of al fietsend herinneringen ophalen.  Op dit interactieve plein stellen een tiental (tech)start-ups en bedrijven hun meest innovatieve producten en services voor aan de bezoekers. 

Demo’s en workshops

Maar liefst 250 exposanten verwelkomen u graag op hun stand. Daarnaast geven ze graag een meer uitgebreide en grondige demonstratie of interactieve workshop over hun producten, diensten en opleidingen. Hiervoor kan u de ganse beursduur terecht op de “demonstration & workshop corner”.

Inspiration tours

Verschillende Inspiration Tours maken u op een snelle manier wegwijs door het exposantenaanbod volgens verschillende thema’s. Hospitality, well being & mental health, infrastructuur, interior & design, health tech, sustainability zijn slechts enkele van de topics die in de kijker geplaatst worden. 

Het is dé inspirerende driedaagse voor de volledige Zorg- en Welzijnssector waar connecteren centraal staat.

De plek voor alle diensten en producten binnen zorg en welzijn:

faciliteitsinfrastructuur,
design & meubilair

Patiënt ervaring & hospitality

Technische diensten voor gebouwen

Healthcare tech & digitale oplossingen

medische benodigdheden en wegwerpartikelen

welzijn & veiligheid op het werk

Medische apparatuur en toestellen

mobiliteit

advies & ontwikkeling

healthcare-2018-start-up-corner
healthcare 2018 beurssecretariaat
healthcare 2018 orthopedie de rijcker met vrouw in zetel vooraanzicht
Scroll naar top