19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Je neemt deelt aan inspire health&care

Om jouw beursdeelname een succes te maken, hebben wij enkele tools voorzien die jou hierbij kunnen helpen. Denk maar aan visuals om jouw deelname te promoten maar ook ons My Easyfairs platform om informatie te delen met bezoekers.

Promoot jouw deelname

Zoveel mogelijk potentiële relaties en kwalitatieve bezoekers naar jouw stand leiden, daar gaat het om. En als organisatie zetten wij alles op alles om je daarbij te ondersteunen.

Gepersonaliseerde uitnodigingskaarten 

In het exposantenpakket dat je hebt ontvangen vind je  gepersonaliseerde uitnodigingskaarten terug. Deel deze uit aan je klanten en prospecten.

Persoonlijke registratielink 

Op My Easyfairs vind je onder ‘invite clients’ een persoonlijke registratielink terug. Gebruik deze in je communicatie naar jouw klanten. Zo kunnen zij zich heel makkelijk registreren voor inspire health&care.

Banner 

Op My Easyfairs vind je onder ‘view documents’ meerdere banners terug. Plaats deze in je nieuwsbrief, op jouw website en post ze op jouw socials. Gebruik deze banners in combinatie met je persoonlijke registratielink.

Nodig jouw klanten uit

Heb je te weinig tijd om zelf uitnodigingen te versturen? Wij nemen het graag voor je over! Maak gebruik van onze uitnodigingsservice: we versturen een e-mailuitnodiging voor inspire health&care in jouw naam. Ga op My Easyfairs naar ‘invite clients’ en bezorg ons jouw contactenlijst. Hierna kan je ook via My Easyfairs opvolgen wie zich heeft ingeschreven.

My Easyfairs

Deze online tool is het platform waar je alle benodigde middelen vindt om je beursdeelname voor te bereiden én op te volgen. Je kunt er je bedrijfsprofiel op de beurswebsite onderhouden, je logo uploaden, producten boosten, nieuwsitems delen, vacatures presenteren en daarnaast ook innovaties aanleveren voor de Innovatiegalerij.

Hoe werkt het?

Als deelnemer ontvang je van ons een e-mailbevestiging van jouw inschrijving voor de beurs, met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs.

Bezoekers van de website kunnen via de deelnemerslijst in één oogopslag kennis maken met jouw bedrijf. Zij klikken op jouw bedrijfsnaam en vinden zo jouw bedrijfsgegevens, producten en nieuws. Deze informatie en gegevens beheer je zelf via My Easyfairs. Informatie die je plaatst over jouw laatste innovaties en producten, kunnen bezoekers lezen op de beurswebsite.

Tip!

Hoe uitgebreider je jouw online profiel in My Easyfairs invult, hoe meer interessante informatie je over jouw eigen organisatie deelt voorafgaand aan het event. Zo bereik je al voor jouw deelname een interessante doelgroep.

Verzamel leads

Wil je op een eenvoudige manier kwalitatieve leads verzamelen? Gebruik dan zeker onze tools!

Smart Badge

Als exposant ontvang je een reader die je op jouw stand kan plaatsen. Geïnteresseerde bezoekers scannen met hun Smart Badge jouw reader. Deze bezoekers ontvangen de dag nadien automatisch alle informatie van jouw My Easyfairs profiel in hun mailbox. Als exposant ontvang jij de gegevens van de bezoekers die jouw reader hebben gescand. Plaats deze scanner op een zichtbare plaats.

Visit Connect

Met Visit Connect kan je de QR-code op de badge van de bezoeker scannen met jouw smartphone of tablet. Je kan hiermee informatie verzamelen over de bezoeker. Achteraf kan je al deze informatie downloaden.

Vragen over communicatie tools

Camille Locquet

Vragen over jouw stand

Nathalie Serbruyns

Inspire health&care wordt gerealiseerd dankzij 3 partners

Scroll naar top