Maak kennis met de

Smart badge technologie

Nieuw deze editie:

de Smart Badge

Vanaf komende editie van HEALTH&CARE wordt het nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens uw beursbezoek. Door de komst van de “SmartBadge technologie” kan u als bezoeker op eenvoudige wijze de interessante standen scannen met een bezoekersbadge die u bij binnenkomst ontvangt.

Na afloop van het bezoek ontvangt u alle informatie van de gescande stands direct in uw mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met een exposant op de beursvloer kan u als bezoeker wel relevante informatie verzamelen.

Met de komst van de “SmartBadge technologie” loopt u daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af, zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

Hoe werkt het?

Stap 1

Raak de badgelezer van de exposant aan met uw badge. Het groene licht gaat aan en u hoort een geluid.

Stap 2

U ontvangt later op de dag alle verzamelde exposanteninformatie

Uw voordelen

Uw badge is uw virtuele draagtas tijdens uw beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi! U weet perfect welke standen u bezocht heeft. U ontvangt later op de dag een e-mail met een handig overzicht van uw bezoek. Geen spam – u ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin u interesse heeft getoond. U wisselt uw digitale visitekaartje uit met de exposanten die u bezocht heeft.

Scroll naar top