Zippsafe AG

Zippsafe AG

Over ons

De Zwitserse scale-up Zippsafe wordt beschouwd als een pionier op het gebied van locker oplossingen in de kleedkamers – een intelligente, ruimtebesparende oplossing voor de lockers van uw medewerkers. Deze oplossing bespaart tot 70% ruimte zonder concessies te doen aan het comfort van de gebruiker. Dankzij innovatieve methoden wordt de hygiëne in de kleedkamers geoptimaliseerd en het beheer van de kleedkamers gedigitaliseerd. In een tijdperk van verstedelijking en digitalisering maakt Zippsafe de overgang mogelijk naar slimme en compacte lockerroom oplossingen voor werknemers.

Sinds de toekenning van “The Entrepreneurial Wave” in 2016, de ontvangst van de Venture Kick Award in 2017 en de erkenning als finalist bij de SEF Awards 2020, heeft het bedrijf bestellingen ontvangen van een internationaal klantenbestand uit Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België, Letland en de VS. De snel groeiende technologische scale-up, in 2016 opgericht vanuit de ETH in Zürich, heeft nu ongeveer 52 mensen in dienst in Zwitserland en in de EU. Maak deel uit van dit succesverhaal, ontdek de unieke dynamiek van het team en revolutioneer een markt die in de laatste decennia niet veranderd is!

Nieuws

Moments forts de 2022

Highlights 2022

Zippsafe has grown once again. Zippsafe has invested and innovated. Zippsafe has been on the road a lot. After a promising previous year, 2022 was all about building on our successes and taking the company to the next level.

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top