Foodm

Foodm

Over ons

Foodm is een Gentse scale-up die een zelf ontwikkelde smartfridge en mobiele applicatie op de markt brengt zodat we, in samenwerking met jullie eigen lokale keuken (of een externe partner), werknemers en bezoekers 24/7 kunnen voorzien van lekkere maaltijden en tussendoortjes.

We zorgen er dus samen voor dat we zonder nood aan extra personeel eten kunnen aanbieden aan iedereen die hier nood aan heeft.

In onze all-in formule plaatsen wij onze smartfridge op de werkvloer (enkel 1 stopcontact nodig), jullie keuken (of de exteren partner) zorgt voor de bevoorrading van voeding op het tempo van de verkoop en via ons management portaal kunnen jullie alles in real-time opvolgen.

We focussen ons op gebruiksgemak, transparantie, communicatie en een data gedreven aanbod via de app alsook management portaal en anderzijds maken wij het mogelijk, via onze smartfridge, dat jullie flexibel een gevarieerd aanbod kunnen aanbieden.

Nieuws

Vitaz & Foodm

In april 2023 lanceerden we onze eerste samenwerking met een zorginstelling (Vitaz), op de afdeling materniteit werd een Foodm smartfridge geplaatst die bezoekers/personeelsleden 24/7 voorziet van voeding van de keuken van Vitaz.

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top