19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Foodm

Vitaz & Foodm

In april 2023 lanceerden we onze eerste samenwerking met een zorginstelling (Vitaz), op de afdeling materniteit werd een Foodm smartfridge geplaatst die bezoekers/personeelsleden 24/7 voorziet van voeding van de keuken van Vitaz.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Een tijdje terug kon je over onze nieuwe samenwerking lezen met ziekenhuizen. Een beknopte samenvatting van het artikel kan je hieronder lezen of op Made-In vind je de gehele verslag terug.

Zoals je ongetwijfeld weet, zijn wij een jonge, Gentse start-up, en ontwikkelen we smartfrigo’s ontwikkeld voor bedrijven Wat je hoogstwaarschijnlijk nog niet wist, is dat we nu ook ziekenhuizen bedienen. De werkwijze ken je onwaarschijnlijk. De frigo’s zijn verbonden met een app waarmee de gebruikers informatie kunnen opvragen over de producten, voorraden kunnen bijhouden en betalingen kunnen uitvoeren. De frigo’s zijn bedoeld om een thuisgevoel te creëren op de werkvloer en zijn nu voor het eerst geïntroduceerd in de zorgsector, waar bezoekende ouders op de pediatrie op elk moment van de dag maaltijden uit de frigo kunnen halen. Het managementplatform van ons kan cateraars informatie geven over verkoop, voorraad en vervaldata, en beschikt over een algoritme om de verkoop van producten te voorspellen. We kunnen niet wachten om uit te breiden naar andere ziekenhuizen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top