19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Videogesprekken, WhatsApp-berichten, foto’s en video’s… Wifi om elke dag contact te houden
Screen Services

Videogesprekken, WhatsApp-berichten, foto’s en video’s… Wifi om elke dag contact te houden

Uit een onderzoek blijkt dat 61% van de senioren Wifi gebruikt om contact te houden met familie, 60% voor informatie, 44% voor educatie en 28% voor entertainment. Daarom wordt Wifi gezien als een essentiële service voor uw patiënten en bewoners

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Senioren zijn ook steeds meer verbonden: videogesprekken, WhatsApp-berichten, foto’s en video’s… hun smartphone of tablet biedt hen de mogelijkheid tot interactie met hun dierbaren. Uit een studie blijkt namelijk dat 61% van de senioren Wifi gebruikt om contact te houden met familie en vrienden, 60% om op de hoogte te blijven, 44% voor onderwijs en 28% voor entertainment. Daarom wordt Wifi beschouwd als een essentiële dienst voor uw patiënten en bewoners.

De Screen Services-oplossing, die al door 600 zorginstellingen in België en Frankrijk werd gekozen, garandeert uiterst betrouwbare en intuïtieve wifi voor professionals en bewoners. Dit is mogelijk dankzij een ultramoderne installatie met de nieuwste technologische innovaties en een op maat gemaakt netwerk. Bovendien vermijdt u dankzij ons R&D-team netwerkvertragingen, want ons algoritme verdeelt de bandbreedthe tussen gebruikers volgens hun gebruik in real time: voor absoluut comfort, zelfs bij verbindingspieken. Voor uw patiënten en bewoners zal de tijd voorbij vliegen!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top