19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Scan&Go – Brother onthult 3 nieuwe mobiele scanners
Brother International Belgium

Scan&Go – Brother onthult 3 nieuwe mobiele scanners

Om klanten onderweg en in kleine kantoren te ondersteunen in een wereld die alsmaar meer digitaal wordt, lanceert Brother een nieuwe reeks mobiele scanners waarmee gebruikers gemakkelijk documenten kunnen digitaliseren, bewerken en delen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het mobiele DS-gamma is ontworpen om papierwerk en archivering efficiënter te maken en bestaat uit drie modellen DS-940DW, DS-740D, DS-640.

U gebruikt deze ergonomisch ontworpen scanners probleemloos onderweg en dankzij het compacte formaat passen ze naadloos in elke werkplek met beperkte ruimte. De reeks is ideaal voor opticiens, tandartsen, verkopers en mensen die werkzaam zijn in logistiek of de gezondheidszorg.

De modellen zijn ontworpen met flexibiliteit in gedachten en scannen alles, van A4-documenten tot plastic ID-kaarten. Documenten gaan vlot door een krachtig rollensysteem en er wordt een scherp en duurzaam digitaal bestand gecreëerd. Na het scannen worden bestanden eenvoudig beheerd en snel opgeslagen in een map op een pc of als bijlage bij een e-mail verstuurd.

Alle modellen worden rechtstreeks via USB 3.0 aangesloten en scannen op één vel met snelheden tot 15 pagina’s per minuut. Ze worden standaard geleverd met de toonaangevende Kofax PDF-software, waarmee gebruikers eenvoudig documenten converteren, bewerken en delen.

De topmodellen DS-940DW en DS-740D scannen dubbelzijdig met U-pad papierbesturing en verbeteren de mobiliteit met ingebouwde oplaadbare batterijen, waardoor ze kabelvrij en echt mobiel zijn. Documenten worden bekeken en gedeeld met de mobiele app van Brother en u hoeft geen computer op te starten. Personen met grote scanbehoeften kunnen de opslag op de draadloze DS-940DW vergroten met een uitbreidbare microSD-kaart.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top