19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

SALTO SVN-Flex brengt het updaten van de toegangskaart naar de plek waar het hoort:  Bij de deur
Salto Systems BV

SALTO SVN-Flex brengt het updaten van de toegangskaart naar de plek waar het hoort: Bij de deur

Ontdek de functies en mogelijkheden op de nieuwe SVN Flex microsite: www.svn-flex.com SALTO Systems, de toonaangevende fabrikant van draadloze elektronische toegangscontrole-oplossingen, heeft SVN-Flex gelanceerd; Een nieuwe functionaliteit die het mogel

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

SALTO Systems heeft SVN-Flex gelanceerd; Een nieuwe functionaliteit die het mogelijk maakt om, met standalone elektronische beslagen en cilinders van SALTO, gebruikersrechten te updaten rechtstreeks bij de deur.

Deze SALTO toegangscontroletechnologie maakt sleutelvrije, draadloze en slimme gebouwen realiteit. SVN-Flex maximaliseert de potentie, de efficiëntie en betrouwbaarheid van het SALTO Virtual Network (SVN) door het vergroten van de veiligheid, beheerbaarheid en het comfort van gebruikers, en dit alles tegen lagere installatiekosten.

Gebaseerd op SALTO’s BLUEnet draadloze communicatietechnologie, SVN kerntechnologie en in combinatie met het bewezen toegangscontrole beheerplatform en kwalitatieve XS4 elektronische sluitoplossingen, verlengt en vergroot SVN-Flex het aantal updatepunten direct naar elke deur. De SVN-Flex functionaliteiten zijn beschikbaar voor alle SALTO XS4 producten die BLUEnet geschikt zijn.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top