19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Tempur vous propose sont nouvel oreiller SmartCool
Distrac Group

Ontdek het nieuwe Smartcool gamma van TEMPUR

Ervaar een frisse en comfortabele nachtrust dankzij de Smartcool technologie

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

TEMPUR® Hoofdkussens met SmartCool™ Technologie

De keuze van het juiste kussen is een belangrijke stap naar een goede nachtrust, want dat juiste kussen geeft u het perfecte niveau van comfort en ondersteuning waardoor de totale kwaliteit van uw slaap verbetert.

Daarom besteden we evenveel zorg en aandacht aan de samenstelling van onze kussenreeksen als aan al onze andere producten.

Wij bieden een grote verscheidenheid aan kussens die bij u passen, met twee grote overkoepelende reeksen om tegemoet te komen aan verschillende voorkeuren en slaaphoudingen. Allemaal bieden ze de kenmerkende drukverlaging van TEMPUR®-materiaal – ontstaan uit NASA-technologie – voor dempend comfort en perfecte ondersteuning. De keuze uit de ergonomische of comfort-kussens is u welbekend!

Maar nu zijn heel wat TEMPUR® kussens beschikbaar met onze innovatieve SmartCool™ Technologie die bewezen heeft overtollige lichaamswarmte op natuurlijke wijze te absorberen, zodat u zich de hele nacht koel en fris voelt. Met speciaal gevormde koeldraden die in de coverstof geweven zijn, is een SmartCool™ -kussen perfect als u ‘s nachts te warm slaapt of als u gewoon houdt van het frisse, rustgevende gevoel van een koel kussen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top