19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

NORMBAU Cavere Care – puur helder design voor een toegankelijk badkamerconcept
Normbau

NORMBAU Cavere Care – puur helder design voor een toegankelijk badkamerconcept

Nieuwe Normbau-reeks voor een veilige houvast in elke levensfase

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het emotionele design van de badkamerreeks Cavere Care werd door Normbau met steun van de productontwerper van C. F. Møller Architects verder ontwikkeld.

Emotioneel stemmige badkamerinrichting in Soft-Edge-design
De subtiel vloeiende Soft Edge-stralen van de wandbevestigingen onderlijnen het emotionele ontwerp van de badkamerreeks Cavere Care. Ze laten de montage-onderdelen homogeen en gelijkmatig werken en gaan harmonisch samen met de vormgeving van de bekende trigonometrische greepcontour van de neerklapbare greep, douchehandrail en andere grijphulpmiddelen.

Individueel comfort: Railsysteem FlexRail
Een belangrijke uitbreiding voor de badkamerreeks vormt het railsysteem Cavere FlexCare. Het onderlijnt het premiumkarakter van de badkamerreeks en biedt meer comfort en flexibiliteit. Ook bestaande installaties laten zich daarmee uitbreiden. De basis wordt gevormd door de wandrail FlexRail die in drie lengtes van 300, 660 en 900 mm wordt aangeboden. De rail met Soft Edge-stralen dient als houder voor een reeks nuttige accessoires die flexibel kunnen worden ingehangen en vrij verschuiven. Daartoe behoren de FlexZeepdispenser, FlexZeep-/materiaalschaal, FlexStaphulphouder, FlexHanddoekhouder in twee lengtes en drie FlexSchaaltjes in lengtes van 290, 400 en 590 mm.

Altijd goed bereikbaar: Zwenkbare FlexTray
Een kernstuk in het railsyteem van FlexCare is deCavere FlexTray. Het bestaat uit een schaal met afmetingen 150 x 300 mm die op een zwenkbare scharnierarm is gemonteerd. Het tablet kan in een straal van 180 graden bewegen en tot 600 mm ver worden uitgetrokken. Bij het terugschuiven naar de wandrail bedekt de schaal de scharnierarm en maakt deze bijna onzichtbaar. Met een draagvermogen van tot 4 kg kan het probleemloos alles opnemen, wat de badkamergebruiker voor zijn dagelijkse lichaamsverzorging comfortabel binnen handbereik wil hebben.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top