19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Misverstanden voorkomen – Hoe efficiënte identificatie in de gezondheidszorg levens kan redden
Brother International Belgium

Misverstanden voorkomen – Hoe efficiënte identificatie in de gezondheidszorg levens kan redden

Als het over identificatie in de gezondheidszorg gaat, is er geen ruimte voor vergissingen. Verkeerde identificatie betekent dat een patiënt het verkeerde medicijn, onjuiste tests of zelfs de verkeerde chirurgische ingrepen kan krijgen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

In zorgomgevingen is de werklast zwaar, zijn de eisen van de patiënt hoog en kunnen er meerdere zorgafdelingen aan dezelfde patiënt werken. Patiënten zijn terecht de primaire focus binnen deze uitdagende werkomgevingen.

Nauwkeurigheid is hier absoluut cruciaal. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) schat dat de globale kosten van medicatiefouten 42 miljard US dollar zijn (1) en hoewel de kosten van dergelijke fouten niet te overzien zijn, is de menselijke schade natuurlijk veel groter. Dit geeft duidelijk aan dat processen, die door innovatieve technologie ondersteund worden, essentieel zijn; ze zorgen ervoor dat patiënten en hun behandelingen op de juiste manier gekoppeld worden.

Om blunders te voorkomen en te voldoen aan strikte naleving van de regelgeving, moet het identificatieproces veelzijdig genoeg zijn om aan de uiteenlopende behoeften van verschillende afdelingen te voldoen. Van het afdrukken van patiëntengegevens bij aankomst met de ambulance en het maken van polsbanden voor operaties, tot apothekersrecepten en het labelen van bloed- en monsterstalen – het proces moet eenvoudig en nauwkeurig zijn.

Een eenvoudige maar krachtige manier om het risico op menselijke fouten te verminderen en de workflow te verbeteren, is het gebruik van gespecialiseerde printers die duidelijke, efficiënte, betrouwbare en duurzame labels en polsbandjes met antimicrobiële coating produceren voor de gezondheidszorg.

Dankzij ons motto “At your side” zijn Brother-labelprinters en mobiele printers gemaakt om te voldoen aan de behoeften van de gezondheidszorgsector.

Door grondig onderzoek en ontwikkeling helpt onze nieuwste technologie de identificatieprocessen voor de sector te verbeteren met geavanceerde oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende afdelingen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top