19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Fonds VINCI: toegang tot arbeidsmarkt bevorderen
Uitgeverij Vanden Broele

Fonds VINCI: toegang tot arbeidsmarkt bevorderen

Mee de strijd voeren tegen elke vorm van uitsluiting, om aan iedereen in onze samenleving een eigen plaats, rol en waardigheid te geven: dat is het doel van Fonds VINCI. U kan rekenen op een financiële steun tussen 5.000 en 25.000 euro.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Mee de strijd voeren tegen elke vorm van uitsluiting, om aan iedereen in onze samenleving een eigen plaats, rol en waardigheid te geven: dat doel heeft het Fonds VINCI voor zichzelf gesteld.

In 2024 zal het Fonds VINCI organisaties in België steunen die de toegang tot de arbeidsmarkt bevorderen, door een van de volgende acties te voeren ten gunste van mensen in een situatie van sociaal-economische kansarmoede:

inschakeling op de arbeidsmarkt;
vorming en kwalificatie;
mobiliteit vergemakkelijken.
De groep VINCI, die aan de oorsprong ligt van het Fonds VINCI, biedt een structurele en duurzame steun aan organisaties die een van deze doelen nastreven.

De steun neemt de vorm van een peterschap door medewerkers van de groep VINCI met een tijdelijke financiële steun voor investeringen.

De peters of meters stellen hun professionele competenties ter beschikking van de ondersteunde organisaties. Het peterschap kan diverse vormen aannemen. Denk maar aan: deelnemen aan het verenigingsleven in de vorm van vrijwilligerswerk, helpen bij het het beheer van een vereniging (boekhouding, strategie, communicatie, human resources, enz) of voor technische facetten (werkzaamheden, veiligheid, recht, enz.) of mensen met moeilijkheden advies verstrekken inzake hun oriëntering op de arbeidsmarkt.

Indienen kan tot en met 26 maart 2024. U kan rekenen op een financiële steun tussen 5.000 en 25.000 euro.

Meer info op de website van de KBS of in de Subsidiemanager app.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top