19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Femly
Femly

Femly

Femly helpt mensen met dementie en ouderen langer en gelukkiger thuis te laten wonen. Dit doet Femly door de televisie smart te maken: familie kan video bellen op de TV zonder dat de oudere of persoon met dementie iets hoeft te doen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Femly helpt mensen met dementie en ouderen langer en gelukkiger thuis te laten wonen. Dit doet Femly door de televisie smart te maken: de familie heeft een app, de Femly app, die de televisie kan aansturen. De familie kan video bellen, foto’s laten zien en structuur teruggeven door de agenda op de televisie te laten zien. De oudere of persoon met dementie hoeft niets te doen.
Bij beginnende kwetsbaarheid is Femly de beste oplossing om langer en gelukkiger thuis te kunnen blijven wonen. Femly ondersteunt bij het voorkomen van eenzaamheid en bij uitstel en compensatie van een toenemende kwetsbaarheid. Een langer gelukkig leven thuis is het resultaat. Daarnaast helpt Femly de mantelzorger, door het gevoel te geven dat ze er niet alleen voorstaat. De hele familie, en ook vrienden, kunnen bellen en foto’s toevoegen, zodat niet altijd de mantelzorger, voor de sociale contacten moet zorgen en met Femly iedereen in beeld is.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top