19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Eenvoudig, slim en naadloos labels printen voor ondernemingen
Brother International Belgium

Eenvoudig, slim en naadloos labels printen voor ondernemingen

Professionele labels afdrukken gaat nu snel, eenvoudig en intuïtief dankzij het nieuwe compacte 4-inch TD-4D labelprintergamma van Brother.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De thermische printers worden naadloos geïntegreerd, beschikken over intuïtieve functionaliteiten en getuigen van krachtige prestaties. Het TD-4D gamma omvat 4 desktopprinters: TD-4410D, TD-4420DN, TD-4520DN en TD-4550DNWB.

Deze printers zijn geknipt voor diverse toepassingen, waaronder warehousing, distributie, retail en gezondheidszorg. Ze printen met een hoge snelheid tot 8ips (inch per seconde). De meeste printeropdrachttalen, zoals ZPL en nog veel meer, worden ondersteund via emulaties.

De optionele labelsnijder en -peeler zijn beschikbaar voor alle modellen en ideaal voor gebruik in kleinere industrieën en bedrijven waar grote volumes geprint worden.

De TD-4D-reeks is ontworpen om processen te vereenvoudigen voor gebruikers, met automatische configuratie die de afmeting en lengte van labels detecteert en een eenmalige volledige ingebruikstelling van het toestel. Dankzij het modulaire ontwerp en de uitwisselbare onderdelen kunnen gebruikers de labelprinters zelf onderhouden en de verbruiksartikelen eenvoudig vervangen, waardoor ze maximaal inzetbaar zijn.

Dit gamma beschikt ook over een cropfunctie voor verzend- en productlabels en is hiermee ideaal voor de groeiende e-commerce. Ook in magazijnen en de logistieke sector worden labels efficiënt afgedrukt.

Een printkopcontrolefunctie zorgt ervoor dat elke printopdracht met de hoogste kwaliteit uitgevoerd wordt, wat essentieel is voor het scannen van streepjescodes.

De TD-4D ondersteunt opgesmukte lettertypen; de informatie op de labels, zoals voedselallergenen, wordt automatisch vetgedrukt als deze uit een in het toestel ingebouwde lijst geselecteerd wordt. Dit elimineert het risico dat bepaalde ingrediënten, zoals noten, worden vergeten of onduidelijk zijn voor klanten.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top