19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Blue Sky Computing fungeert vanaf heden onder de vleugels van Computer Checkpoint
Computer Checkpoint

Blue Sky Computing fungeert vanaf heden onder de vleugels van Computer Checkpoint

Blue Sky Computing, een gevestigde naam in Sint-Niklaas met meer dan 25 jaar ervaring in Telenet-diensten, IT-ondersteuning en computerreparatie, werd eind 2023 overgenomen door Computer Checkpoint.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Bereikbaarheid van Blue Sky Computing
Voor bestaande en nieuwe klanten van Blue Sky Computing blijft de bereikbaarheid ongewijzigd. De locatie blijft onveranderd en één van de grote voordelen. Blue Sky Computing is makkelijk te bereiken en beschikt over een grote parking.

Blue Sky Computing contactgegevens
Adres: Heidebaan 90 b2, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 03/766 31 06
E-mailadres: sintniklaas@eccp.be

Waarom deze overname?
De overname van Blue Sky Computing door Computer Checkpoint is een logische stap gezien de overlappende expertise en servicegebieden van beide bedrijven. Blue Sky Computing staat net als Computer Checkpoint bekend om zijn deskundige diensten, hoogwaardige dienstverlening en klantgerichte benadering.

Zijn er veranderingen voor klanten?
De overname brengt positieve veranderingen voor de klanten van Blue Sky Computing. Als onderdeel van Computer Checkpoint zal het team van Blue Sky nu kunnen profiteren van een grotere organisatiestructuur, wat leidt tot een nog betere klantenondersteuning. Dit alles terwijl hun expertise op gebied van IT en hardware behouden blijft.

Bovendien wordt de winkel in Sint-Niklaas in de nabije toekomst ook een Eneco Center waardoor klanten ook terecht kunnen voor al hun vragen en diensten rond energie.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top