19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

BloomUp renforce sa position sur le marché du bien-être mental grâce à la reprise de Mindlab
BloomUp

Bloomup versterkt positie in de markt van mentaal welzijn met overname van Mindlab

BloomUp, een Antwerpse start-up op het gebied van mentaal welzijn, kondigt met trots de recente overname aan van Mindlab, een toonaangevende aanbieder van online trajecten voor persoonlijke ontwikkeling.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

BloomUp, een Antwerpse start-up op het gebied van mentaal welzijn, kondigt met trots de recente overname aan van Mindlab, een toonaangevende aanbieder van online trajecten voor persoonlijke ontwikkeling. Deze strategische overname versterkt de positie van BloomUp en stelt beide organisaties in staat om hun gezamenlijke missie voort te zetten: het toegankelijk maken van mentaal welzijn voor individuen en organisaties.

Het succes van Mindlab leidde tot een sterke groei, waardoor de behoefte aan uitbreiding van het team ontstond. Met deze overname zetten we die groei verder en kunnen we nog meer waarde bieden aan gebruikers en organisaties.

Sare De Caster, oprichtster van Mindlab, legt uit: “Het succes van Mindlab zorgde voor een zeer sterke groei waardoor het noodzakelijk was om het team rondom Mindlab verder uit te bouwen. Met Bloomup vonden we dit sterk team en kan Mindlab verder groeien.” De overname biedt ook de mogelijkheid om een allesomvattend aanbod te leveren, van vroegtijdige detectie tot verdere, individuele begeleiding.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top