19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

π™π™šπ™«π™–π™‘π™šπ™¨ 𝙬𝙀𝙧𝙙𝙩 𝙝é𝙩 π™šπ™­π™₯π™šπ™§π™©π™žπ™¨π™šπ™˜π™šπ™£π™©π™§π™ͺ𝙒 π™žπ™£ π™§π™šπ™«π™–π™‘π™žπ™™π™–π™©π™žπ™š
Zorgband Leie & Schelde

π™π™šπ™«π™–π™‘π™šπ™¨ 𝙬𝙀𝙧𝙙𝙩 𝙝é𝙩 π™šπ™­π™₯π™šπ™§π™©π™žπ™¨π™šπ™˜π™šπ™£π™©π™§π™ͺ𝙒 π™žπ™£ π™§π™šπ™«π™–π™‘π™žπ™™π™–π™©π™žπ™š

Ons revalidatieziekenhuis krijgt een nieuwe naam: REVALES

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Door de jarenlange samenwerking met ons revalidatieziekenhuis heeft AZ Maria Middelares ervoor gekozen om een deel van zijn ambulante revalidatie over te dragen. Vanaf oktober zullen de ambulante neurologische patiΓ«nten van het AZ Maria Middelares bij Revales terecht kunnen, waar de hoogstaande revalidatiezorg die ze nu gewoon zijn, wordt verder gezet. Dit gebeurt onder leiding van de revalidatieartsen en een deel van de vertrouwde neurotherapeuten van het AZ Maria Middelares.

Algemeen Directeur Githa Praet: β€œRevalideren gebeurt bij Revales in de beste omstandigheden, met 2 uur revalidatietherapie per dag. In een groene omgeving, vlot bereikbaar rond Gent. En het is dankzij deze troeven dat ziekenhuizen patiΓ«nten naar ons doorverwijzen. Ons interdisciplinair team staat de patiΓ«nten dagelijks bij.β€―Het uiteindelijke doel is om mensen na een letsel naar maximale zelfredzaamheid en levenskwaliteit te begeleiden, om finaal een terugkeer naar het thuismilieu mogelijk te maken.
Met de afdeling voor ambulante revalidatie, willen we patiΓ«nten na een ziekenhuisverblijf nog de kans geven om op een doorgedreven manier verder te kunnen revalideren.”

Voorzitter Egbert Lachaert: β€œIn de toekomst zullen we ook ruimte vrijmaken voor andere doelgroepen. We stellen ons bovendien ook open voor andere ziekenhuizen. Er ligt momenteel een groeiscenario over 4 jaar op tafel. Deze stappen tonen onze ambitie om de revalidatiereferentie in Oost-Vlaanderen te worden. Bij Zorgband Leie en Schelde beschikken we over heel wat expertise die we maximaal willen inzetten om onze doelstelling waar te maken: zoveel mogelijk mensen helpen om ten volle te leven.”

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top