Ik wil exposant worden

Waarom deelnemen aan HEALTH&CARE?

Waarom deelnemen aan HEALTH&CARE?

Innoveren

De zorgsector evolueert razendsnel. Snelheid en efficiëntie zijn cruciaal en door hoogtechnologie gedreven. Maar blijft zorg niet essentieel een humane onderneming?
Daarom is een platform als HEALTH&CARE onontbeerlijk. Een plaats die het mogelijk maakt om écht nieuwigheden te tonen, echt producten te laten voelen, écht persoonlijke uitleg te geven.

Inspireren

Naast de ontmoetingen met toeleveranciers is HEALTH&CARE voor de zorgprofessional ook het uitgelezen moment om kennis bij te schaven. Er is een geaccrediteerd randprogramma rond actuele thema’s en specifieke sprekers die hun visies, ervaringen en tips&tricks delen.

Ontmoeten

HEALTH&CARE is het platform voor de zorgsector die de 3 belangrijkste actoren samenbrengt: zorgindustrie, zorgmedewerkers en overheid. Van verpleegkundige, beslissingsnemer tot beleidsmaker. HEALTH&CARE is het kennisplatform en ontmoetingscentrum voor iedereen die deel uitmaakt van de zorgindustrie.

healthcare 2018 orthopedie de rijcker met vrouw in zetel vooraanzicht

Uw stand op HEALTH&CARE?

Wilt u in contact komen met nieuwe prospecten, uw huidige klanten ontmoeten, uw recentste vernieuwingen voorstellen of u gewoon profileren als onmisbare speler binnen uw domein? Bereik de beslissingsnemers binnen uw doelgroep tijdens drie dagen HEALTH&CARE!

Scroll naar top