Tarkett

Tarkett

Over ons

Tarkett is een internationale fabrikant van diverse types vloerbekleding zoals vinyl (pvc), linoleum, non-pvc, LVT, tapijt, parket en laminaat.  Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid gamma aan producten voor sport indoor en outdoor.

In ons advies naar bouwheren en architecten gaan wij met hen op zoek naar de vloerbekleding die het meest aan hun specifieke behoeftes voldoet en die vooral een evenwicht biedt tussen het esthetische, technische, budgettaire en schoonmaak-en onderhoud.  Naast de investeringskost (= aankoop en plaatsing van de vloer) lichten wij ook de exploitatiekost over een periode van 20 à 30 jaar toe.

We hechten naast het technisch aspect ook veel belang aan de look & feel van onze producten.  Een gebouw en/of een ruimte hebben door hun ontwerp en inrichting een belangrijke invloed op hoe wij ons voelen en gaan onbewust ons gedrag en ons welzijn beïnvloeden.

We zijn actief in alle segmenten binnen de projectmarkt, met een hele sterke aanwezigheid binnen de gezondheidszorg.

Ook op ecologisch vlak doen we heel wat inspanningen.  Cruciaal hierbij is de zeer selectieve keuze van grondstoffen en het produceren met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk (minimaal verbruik van water en energie en een heel beperkte CO2-uitstoot).  Daarnaast hebben we een programma waarbij we snijafval gaan recupereren en terug gaan opnemen in onze productie als basisgrondstof.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top