19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Medic Clean Air

Medic Clean Air

Over ons

Snelle en doeltreffende oplossingen om het gebrek aan
isolatiekamers en het waarborgen van de luchtkwaliteit
in uw faciliteiten te garanderen.
Medic Clean Air biedt een efficiënte en klinisch bewezen oplossing om nosocomiale infecties te verminderen door negatieve of positieve druk te creëren en de luchtkwaliteit in bestaande patiëntenkamers, ICU’s, laboratoria en operatiekamers te verbeteren.
Over:
Medic Clean Air is gespecialiseerd in het creëren van
isolatiekamers (differentiële druksystemen) en luchtzuiveringsoplossingen voor ziekenhuizen en andere medische omgevingen. Met meer dan 25 jaar ervaring is Medic Clean Air een van de enige bedrijven die medisch en klinisch bewijs levert van efficiëntie in echte ziekenhuisomstandigheden, wereldwijd gepubliceerd door gewaardeerde onafhankelijke medische organisaties zoals the Bone Marrow Transplant of the Hospital Infection Society.
Onze missie bij Medic Clean Air is het ontwikkelen van
duurzame, betrouwbare en betaalbare oplossingen die de veiligheid van patiënten, personeel en bezoekers 100% garanderen, ondersteund door 24/7 sensor- en datamining.
Al onze oplossingen zijn ontworpen om zware renovatiekosten te vermijden en zorgen voor een positief rendement op de investering. Daarnaast helpen en adviseren wij infectiecontrolecommissies, facilitaire en kwaliteitsmanagers in hun strijd tegen luchtinfecties door onze ervaring te delen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top