19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Amyyon

Amyyon

Over ons

Amyyon Food Management Systeem (of korter: Amyyon Food) biedt een totaal oplossing voor alle processen rond de bereiding van voeding in een ziekenhuis of zorginstelling. Van bestellen tot inkopen, van bereiden tot uitleveren.

We bieden met Amyyon Food een zeer gebruikersvriendelijke oplossing. XL Food is ontwikkeld met een klankbordgroep waarin koks en medewerkers van de voedingsadministratie deelnamen. Zij hebben invloed gehad op tal van onderdelen: de indeling van het eerste scherm in logische ‘hoofdstukken’, het formaat van de knoppen en de opbouw van de schermen, de wizard voor de ondersteuning bij het definiëren van een overzicht, en veel meer.

ServiceBuddy en FoodOnline zijn ontwikkeld met gebruik van moderne standaarden die worden gebruikt bij de ontwikkeling van webapplicaties en apps. Beide zijn voor gebruikers die ervaring hebben met andere apps en webapplicaties intuïtief te bedienen en behoeven vrijwel nooit een nadere toelichting.

Amyyon Food is ontwikkeld om waar mogelijk administratieve werkzaamheden overbodig te maken. Er is veel functionaliteit ontwikkeld om – na een eenmalige invoer – de juiste gegevens te genereren voor de vervolgprocessen.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top