Amyyon

Over ons

BESTELLEN, BEREIDEN, BEDIENEN EN BETALEN:
AMYYON FOOD MANAGEMENT
Voor zorginstellingen, ziekenhuizen en commerciële cateraars!

DRIE MAALTIJDEN PER DAG, 365 DAGEN PER JAAR. U weet wat daarbij komt kijken. Het zijn complexe processen. Met Amyyon Food Management kunt u ze managen en monitoren: het bestellen, de distributie, de facturering, de inkoop en meer. Bestellen en betalen in het restaurant en de winkel worden gemakkelijk, voor zowel de cliënt/patiënt als het personeel. Amyyon Food Management is een flexibel systeem met een modulaire opbouw.

XL FOOD BACKOFFICE is de kern van Amyyon Food Management. Het is geschikt voor individuele maaltijden, bulkmaaltijden, Meals on Wheels en à la carte. De processen in en om de keuken worden hier vastgelegd en geregeld, zoals: inkoop, planning, menucyclus, cliënt/patiëntgegevens, distributie en facturering.

XL FOOD CATERING is de oplossing voor maaltijdverstrekking in het restaurant of aan het bed. Het Meals-on-Wheels voedingsconcept wordt volledig ondersteund. De software maakt prognoses voor een scherpe inkoop, op basis van verbruik.

FOODONLINE. Online maaltijden kiezen en bestellen met een tablet of pc. Door patiënten of bewoners, maar ook cliënten buiten de instelling, of voor groepen. Aantrekkelijke presentatie met foto’s en extra informatie.

XL FOOD DIGITAAL INKOPEN. Ingrediënten en maaltijdcomponenten bestellen gaat nu heel snel. U ziet steeds het actuele aanbod van de leverancier. Als u de receptuur invoert wordt alles automatisch uitgerekend en is de bestelling klaar.

XL FOOD FACILITEITENBEHEER is de module om alle (werk)afspraken rondom voeding vast te leggen en te managen. Maar het is ook geschikt voor allerlei niet-foodgerelateerde zaken. Zoals reservering van ruimten en werkzaamheden voor de technische dienst. Inclusief opdrachtbevestigingen en facturering.

AMYYON P·O·S (Point Of Sale) (Point Of Sale) is een kassasysteem voor uw restaurant, winkel of bij de receptie. De integratie met XL Food Backoffice levert veel administratieve tijdwinst op. Zie ook de beschrijving van Amyyon P·O·S hieronder.

Kortom, AMYYON FOOD MANAGEMENT is een veelzijdig systeem, dat naar uw wensen kan worden ingericht.

Er zijn koppelingen met uw andere software mogelijk, zoals een financieel systeem, uw ZIS of het ECD.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top