19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Alphatron Medical Systems BV

Alphatron Medical Systems BV

Over ons

Creating flow in healthcare.

De patiënt centraal stellen, dat wil elke zorgprofessional. Alphatron Medical is een internationale leverancier van medische hardware en software oplossingen. Oplossingen die bijdragen aan betere zorg, meer tijd voor de patiënt en meer werkplezier.

Onze innovaties:

AMiS-PRO: all-in-one zorgstation

De AMiS-PRO een intelligent mobiele zorgstation om efficiënt en veilig te werken. Het is een all-in-one zorgstation voor alle taken: verslaglegging, het meten van de vitale functies en met een slimme medicatieoplossing die zorgt voor optimale medicatieveiligheid en constante beveiliging van de medicatie. De AMiS-PRO is direct verbonden met het EPD. Ook past het zorgstation zich automatisch aan, aan de persoonlijke werkhoogte. Met het all-in-one zorgstation staat patiëntgericht werken centraal.

Alviscan: zelfmeetkiosk voor vitale functies
De Alviscan is een innovatieve oplossing waarmee patiënten hun eigen vitale functies kunnen meten voordat zij een consult hebben. De meetresultaten worden automatisch opgeslagen in het Elektronisch Patiëntendossier en zijn direct beschikbaar voor elke zorgverlener. Dit vermindert de werklast van het zorgpersoneel, terwijl de veiligheid van data en de betrokkenheid van de patiënt worden vergroot. De Alviscan is geïntegreerd in het zorgpad, levert een tijdsbesparing van 3 tot 5 minuten per patiënt en verhoogt de bewustwording. Het gebruik van de zelfmeetkiosk wordt als eenvoudig en intuïtief ervaren door de patiënten.

Bezoek onze stand en kom meer te weten over onze innovatieve producten. Of neem contact op met Niek Beukema via: n.beukema@alphatronmedical.com

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top