19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Act With Care / Care Projects

Act With Care

Over ons

Act With Care biedt u de beste totaaloplossing voor uw technologie vraag. We zijn de wendbare schakel tussen uw unieke behoefte aan technologie en de nieuwste innovaties binnen de markt. Als onafhankelijke speler pakken we uit met geïntegreerde en integrale oplossingen die uw leven en dat van uw klanten makkelijker maken. Uw zorgoplossing? We take care of it.

Wij slaan een brug tussen zorg en technologie door advies, installatie en service te verlenen rond bestaande oplossingen en innovaties. Ons team bouwt verder op een jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis binnen de personenalarmsector, dit zowel in de thuiszorg, assistentenwoningen als in woonzorgcentra.

Wij begeleiden onze klanten bij het kiezen van de meest relevante zorgoplossing door de juiste producten en diensten aan te reiken, te installeren en gepaste service te bieden achteraf.

Lees hierover meer op onze website www.actwithcare.be.

Nieuws

Vacatures

Nieuwe uitdaging bij Act With Care als Project Engineer?

Als Project Engineer zorg je voor een succesvolle oplevering van projecten in zorgtechnologie, domotica en toegangscontrole bij klanten. Van opdracht tot klantenoverdracht: met jouw ruime ervaring in projectmanagement lever je elk project goed af.

Wat ga je doen?
Bij elk project zorg jij dat de installatie, integratie, inbedrijfstelling en training van gebruikers en go-live in goede banen wordt geleid. Hierbij werk je nauw samen met onze sales engineers, project IT specialist en installatieteam gevestigd in Tiegem en Hasselt.

Lees de volledige vacaturetekst op onze website www.actwithcare.be/nieuws

Interesse, mail naar info@actwithcare.be.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top