19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Inspire health&care podcast

In de inspire health&care podcast praten we met inspirerende en deskundige mensen uit de zorg. Hoe zien zij de toekomst van de zorgsector?

Aflevering 1

In onze eerste podcast praten Luc Colemont en Servaas Bingé over het ondernemerschap dat nodig is om innovatie in de gezondheidszorg te stimuleren. Over darmkankerscreening en methoden om participatie te verhogen, over de shift van genezing naar preventie, en de rol van technologie in de toekomst van onze gezondheid. Moeten professionals omgeschoold worden van het curatieve naar het preventieve domein?

Aflevering 2

In de tweede podcast aflevering gaan we in gesprek met Naiké Costa, orthopedagoog van opleiding en ervaren zorgprofessional. Naiké deelt haar inzichten over leiderschap in de zorgsector, de cruciale balans tussen technologie en persoonlijk contact, en het belang van verbinding, zowel binnen zorgteams als in de samenleving. Met persoonlijke anekdotes en een blik op de toekomst van de zorg, inspireert ze en toont ze hoe ze moederschap, creativiteit en sociaal ondernemerschap

Aflevering 3

In de derde podcast aflevering gaan we in gesprek met twee opinionleaders uit de gezondheidszorg. De gedelegeerd bestuurder van VITAZ, Koen Michiels en de CEO van UZ Brussel, Marc Noppen, nemen plaats op onze sofa.

In deze aflevering hoor je hoe zij hun inzichten en deskundige analyse delen over de toekomst van gezondheidstechnologie, de rol van preventie en de uitdagingen van geïntegreerde zorg.

Aflevering 4

In de vierde aflevering gaan we samen met Warda Hjij, een gedreven geneeskundestudente, en Stef Vanlee, een ervaren spoedverpleegkundige, diep in op de huidige en toekomstige uitdagingen binnen de gezondheidszorg. Luister naar hun perspectieven over het inspireren van jongeren voor een carrière in de zorg, het belang van preventie en zelfzorg, en de rol die technologie speelt in het verlichten van de druk op zorgverleners.

Inspire health&care

Kom op 19, 20 en 21 maart naar het inspire health&care event in de Flanders Expo Gent. Drie dagen in het teken van connecteren, inspireren en geïnspireerd worden. Dit event brengt actoren van alle niveaus in de gezondheidszorg samen. We willen jouw stem horen. We willen luisteren naar elkaar. Samen grijpen we opportuniteiten en bouwen we aan de toekomst van onze zorg. Jij komt toch ook?

Inspire health&care wordt gerealiseerd dankzij 3 partners

Scroll naar top