19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Telt u ook mee af naar 26-27-28 april?

foto carrousel

Nog 1 maand en het is zover! Dan opent Inspire HEALTH&CARE haar deuren voor de zorg- en welzijnssector. We zijn enthousiast u op 26, 27 & 28 april 2022 opnieuw fysiek te mogen verwelkomen in Flanders Expo Gent.

Registreer nu en ontmoet de volledige sector in april!

Meer dan 100 inhoudelijke sessies, 250 exposanten en 5.000 bezoekers zorgen samen voor de toekomst van Zorg en Welzijn.

Seminaries

Een boeiende mix van keynotes door Koen Van Mechelen, Dominique Verté en Ruud Veltenaar die actuele thema’s aankaarten zoals innovatie en schaarste op de arbeidsmarkt.

zorgpraatcafé

Op dit centrale netwerkplein kan u terecht voor een babbel met collega’s-zorgprofessionals, een korte nabespreking van een seminarie of een inspirerende presentatie.

Experience Village

Bent u benieuwd wie naar huis gaat met een prestigieuze award?
Kom op woensdag 27 april naar het zorgpraatcafé. voor de uitreiking in de 5 verschillende categorieën.

Demo’s en workshops

Maar liefst 250 exposanten verwelkomen u graag op hun stand. Ze geven ook graag een meer uitgebreide en grondige demonstratie op de “demonstration & workshop corner”.

Inspiration tours

Wees snel wegwijs door het aanbod volgens verschillende thema’s. Technologie, wellbeing en innovatie zijn enkele van de topics die in de kijker geplaatst worden.

Experience village

Op dit interactieve plein stellen een tiental (tech)start-ups en bedrijven hun meest innovatieve producten en services voor aan de bezoekers. Het is de ultieme trial & error zone

Een nieuwe start na een uitdagende periode

Hoe hou ik de juiste mensen aan boord? Hoe kunnen we innovatie beter implementeren of hoe maken we die patient experience optimaal? Slechts een paar vragen die de sector wakker houdt. Bekijk de video en vind antwoorden op de vragen die u uitdagen in uw job tijdens deze inspirerende driedaagse!

Deel deze post

Scroll naar top