19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Partner OneBonsai in de kijker

 

Virtual Reality Co-creatie in gezondheidszorg met OneBonsai. 

Als partner van Inspire HEALTH&CARE wil OneBonsai zijn innovatieve visie met de medische wereld delen. Dankzij Virtual Reality is het opleiden en rekruteren van leidinggevenden, artsen, zorgprofessionals, docenten of studenten veiliger en doeltreffender.

OneBonsai is sinds 2016 gespecialiseerd in het bouwen van Virtual Reality (VR) opleidingen.

VR-opleidingen helpen om personeel beter op te leiden, zijn zeer interactief en bieden een alternatief voor dure en soms onveilige (trainings)procedures.

 

 

De VR-opleidingen van OneBonsai worden onder andere gebruikt in de gezondheidszorg voor brandveiligheid, bij defensie en in de logistieke sector.

 

 

OneBonsai werkt samen met gezondheidsexperten om performante VR opleidingen te bouwen. Zo heeft het samen met Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) een tracheocare training gebouwd. Met het militair hospitaal bouwt het momenteel een traumatraining op.

 

 

Virtual Reality is een significante en internationale groeimarkt. OneBonsai heeft nationale en internationale klanten, zowel in de publieke als in de private sector. Duizenden mensen zijn op dit moment al getraind met behulp van opleidingen van OneBonsai

Ben je nog niet geregistreerd? Doe het dan snel, samen met  jouw collega’s en kom de gezellige sfeer opsnuiven.

#INSPIREREN #NETWERKEN #INNOVEREN #MATCHMAKING #FUN

Deel deze post

Scroll naar top