19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Inspire HEALTH&CARE nu volledig digitaal verspreid over 2 dagen

Inspire HEALTH&CARE nu volledig digitaal verspreid over 2 dagen

Het steeds stijgend aantal besmettingen, met als gevolg de ontzettend grote druk op de organisaties zorgt ervoor dat we moeten doen wat we kunnen doen en dat is Inspire HEALTH&CARE overschakelen naar een 100% online event.

 

Op een paar dagen tijd hebben we geschakeld met Inspire  healh&care, van een Outdoor Village naar een 2-daags online event op 9&10 december. Meer dan ooit is het onze ambitie om de zorgcommunity in deze bijzondere tijden te blijven inspireren, te connecteren en de nodige zuurstof te geven om verder te doen!

 

Verwacht u aan een 2-daags online programma met ochtend&avondshow, meer dan 80 gasten en sprekerslive muziek en de top #IHC 21 boostplaten om de zorg & welzijnssector dit tikkeltje extra energie te geven!

dj bij inspire health&care

Jouw favoriete boost plaat afgespeeld tijdens Inspire HEALTH&CARE 2021

U hebt tot en met maandag 6 december de tijd om uw top 3 favoriete platen aller tijden door te geven. Ontdek op 9 en 10 december of uw favoriet de top 21 gehaald heeft! 

 

De gekozen platen worden afgespeeld tussen de livesessies door. De plaat die eindigt op nummer 1, de kers op de taart, zing je  luidkeels mee tijdens de afsluit van het event op 10 december om 16u.

Het enthousiasme was nog nooit zo groot 

Naast tonnen inspiratie voorzien we optimale netwerkmogelijkheden én de nodige dosissen muziek en humor! 

Registreer nu gratis  via de online livestream mét Q&A en match making. #getinspirered #stayconnected #fun

 

Ben jij er volgende week ook bij?

Was u reeds geregisteerd voor het fysieke event?  Geen nood u hoeft zich niet opnieuw te registeren en u ontvangt de link naar het online event. 

Deel deze post

Scroll naar top