19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Inspire HEALTH&CARE 2020 – Virtueel Zorginnovatiefestival

De zorg- en welzijnssector is steeds op zoek naar oplossingen om de zorg nog beter, kwaliteitsvoller en efficiënter te organiseren.


Op deze manier kunnen we voor nog meer hartelijkheid te zorgen. Om zo de zorgverstrekkers in de meest optimale omstandigheden en met veel goesting hun job te laten uitoefenen. 

Door corona werden we met een nooit eerder geziene uitdaging geconfronteerd. Innovatie, creativiteit en samenwerking zorgden voor oplossingen voor oude én nieuwe noden. De sector heeft zijn zorghelden laten zien en veerkracht getoond. 


We hoorden echter ook dat er een grote nood is ontstaan om even stil te staan, om te herbronnen, om ideeën uit te wisselen, om collega’s te ontmoeten. Maar ook hoopvol en daadkrachtig vooruit te kijken. 

 

 HEALTH&CARE, In4care en Probis Group besloten om daarom de handen in elkaar te slaan en samen inspire Health & Care te organiseren: een grandioos, driedaags, virtueel zorginnovatiefestival op 2 – 3 – 4 december.

Drie dagen gevuld met inspiratie, netwerking, matchmaking, fun & entertainment.
Tijdens inspire Health & Care organiseerde HEALTH&CARE Het Spreekuur, op vrijdag 4 december om 11u10. Bekijk hieronder het volledige interview. 

Deel deze post

Scroll naar top