Inspire HEALTH&CARE 2020 – Virtueel Zorginnovatiefestival

De zorg- en welzijnssector is steeds op zoek naar oplossingen om de zorg nog beter, kwaliteitsvoller en efficiënter te organiseren.

Om zo voor nog meer hartelijkheid te zorgen. Om zo de zorgverstrekkers in de meest optimale omstandigheden en met veel goesting hun job te laten uitoefenen. 
De voorbije maanden werden we met een nooit eerder geziene uitdaging geconfronteerd. Innovatie, creativiteit en samenwerking zorgden voor oplossingen voor oude én nieuwe noden. De sector heeft zijn zorghelden laten zien en veerkracht getoond.

WE HOORDEN ECHTER OOK DAT ER EEN GROTE NOOD IS ONTSTAAN OM EVEN “STIL” TE STAAN, OM TE HERBRONNEN, OM IDEEËN UIT TE WISSELEN, OM COLLEGA’S TE ONTMOETEN, MAAR OOK OM HOOPVOL EN DAADKRACHTIG VOORUIT TE KIJKEN.

HEALTH&CARE, In4care en Probis Group besloten om daarom de handen in elkaar te slaan en samen Inspire Health & Care te organiseren: een grandioos, driedaags, virtueel zorginnovatiefestival op 2 – 3 – 4 december.
Drie dagen gevuld met inspiratie, netwerking, matchmaking, fun & entertainment.
Tijdens Inspire Health & Care organiseerde HEALTH&CARE Het Spreekuur, op vrijdag 4 december om 11u10. Bekijk hieronder het volledige interview. 

Share This Post

Scroll naar top