19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Inspire health&care

23-24 april 2025 | Nekkerhal Mechelen

Jouw ontmoetingsplatform voor zorg & welzijn

Inspire health&care is hét ontmoetingsplatform voor medewerkers uit de zorg- & welzijnssector.

Twee dagen in het teken van connecteren, inspireren en geïnspireerd worden. Dit event brengt actoren van alle niveaus in de gezondheidszorg samen. We willen jouw stem horen. We willen luisteren naar elkaar. Samen grijpen we opportuniteiten en bouwen we aan de toekomst van onze zorg.

Tijdens dit driedaagse event brainstormen we samen over actuele thema’s zoals innovatiepreventie en samenwerking

SAVE THE DATE: 23-24 april 2025

Schrijf je in op de nieuwsbrief en weet als eerste wanneer registreren voor inspire health&care mogelijk is.

Voor wie?

Voor alle mensen die het verschil maken

Voor de verbinders van de zorg

Voor de ontzorgers van de zorg

 

Voor alle zorgzame ondernemers

Wat?

Inspire health&care is hét ontmoetingsplatform voor medewerkers uit de zorg- & welzijnssector. Op het event staan inspireren en geïnspireerd worden, ontmoeten, netwerken én beleving centraal. De focus ligt op het samen realiseren van de toekomst van zorg en welzijn. Aangedreven door innovatie en een hedendaags HR-beleid.

Twee dagen overgoten met mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, niet te missen sprekers, een unieke mix bedrijven, seminaries, workshops & demo’s. 

0
Bezoekers

meer dan 5000 professionelen actief in diverse zorginstellingen

Dé plek voor management en medewerkers uit:

Gehandicaptenzorg

Kinderopvang

Ouderenzorg

Bijzondere jeugdzorg

Ziekenhuizen

Academici & onderzoek

Geestelijke gezondheidszorg

Thuiszorg

Groeps- & privépraktijken

Overheid

Inspire health&care op 19, 20 en 21 maart start over:

Days
Hours
Minutes

Inspire health&care wordt gerealiseerd dankzij 3 partners

HEALTH&CARE

Inspiratie, een flinke dosis innovatie en tal van interessante ontmoetingen en opportuniteiten… Dat is waar HEALTH&CARE voor staat. 

Het is hét ontmoetingsplatform bij uitstek voor directies, beslissingsnemers en verpleegkundigen, actief in diverse zorginstellingen, thuiszorg, ziekenhuizen, woorzorgcentra, geestelijke gezondheidszorg, de academische werkeld, de industrie en de overheid. 

Een ontmoetingsplaats waar het mogelijk is om nieuwheden te tonen, producten te voelen, een persoonlijke uitleg te geven en vooral boeiende mensen te ontmoeten

De combinatie tussen de informatieve standen, waarbij alle facetten van de zorg- en welzijnssector aan bod komen, de workshopzones en een unieke belevingsfactor maken va HEALTH&CARE dé place to be voor alle zorgprofessionals

IN4CARE

In4care realiseert innovaties in zorg en welzijn. 

Een one-stop-shop voor wie wil innoveren in zorg en welzijn.

Een ledenorganisatie die inspireert en  oplossingen aanreikt door het samenbrengen van mensen, organisaties en middelen uit de zorgsector, witte economie, onderwijs.

Unieke mix van mensen, organisaties die elkaar binnen in4care vinden om ervaringen uit te wisselen en op de hoogte te blijven van betekenisvolle evoluties en innovaties. 

Tackelt de actuele behoeftes d.m.v. innovatieve projecten als Zorgvinding en gerichte investeringen via hun dochteronderneming BC10 cvba. Door in4care coins is er een snelle en duidelijke ROL (Return On Lidmaatschap).

Probis Group

Probis Group adviseert u bij de gezonde uitbouw van een organisatie, begeleidt medewerkers in de ontwikkeling van hun competenties en talenten.

De opleidingsafdeling Vorm organiseert vorming, training en coaching voor alle medewerkers in welzijnsdiensten, zorgsector en lokale besturen.

Zorg- en welzijnsvoorzieningen en diensten kunnen zich door Probis Consult op diverse domeinen laten bijstaan bij de ondersteuning van hun strategische beleid en de verdere ontwikkeling van hun organisatie. 

Daarnaast beschikt Probis Group ook over een team van coachende leidinggevenden die op tijdelijke basis managementopdrachten uitvoeren in de zorg.

CC Select op haar beurt ondersteunt zorg- en welzijnsorganisaties bij de selectie van nieuwe medewerkers en bij de uitbouw van hun loopbaan. Onze psychologen begeleiden uw organisatie bij een selectieprocedure maar helpen ook uw medewerkers groeien en hun talenten verder te ontwikkelen via een development center, coaching of loopbaanbegeleiding.

 

Scroll naar top