19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

In de kijker: Zorgi, Smarter Care

Zorgi Smarter Care

 

Maak kennis met Zorgi, Smarter Care. Dag in dag uit geven zorgverleners, apothekers, administratief en logistiek medewerkers, IT’ers, … het beste van zichzelf in de ziekenhuizen. Allemaal met één gemeenschappelijk doel: de patiënt kwalitatieve zorg bieden.

Meer dan ooit weten ze dat de uitdagingen om die zorg te blijven bieden groot zijn. De COVID-crisis, personeelsschaarste, financiële druk, toenemende zorgnoden, … Om deze uitdagingen aan te gaan moeten ziekenhuizen kunnen rekenen op sterke partners.

 

 

Wat doet  ZORGI? 

 

ZORGI, het samenwerkingsverband van Xperthis en Infohos Solutions, is al meer dan 40 jaar zo’n betrouwbare partner van de ziekenhuizen. Ze ondersteunen hen bij de digitale transformatie door oplossingen aan te bieden voor alle stappen van de ziekenhuiszorgketen: van de opname van de patiënt en de facturatie, zorg en ondersteuning, apotheek, logistiek en financieel beheer tot business intelligence.

 

 

Hoe ondersteunt  ZORGI de zorgsector?

 

Met digitale oplossingen zoals OAZIS, Infohos Apotheek, Xperthis CARE en ERP4HC2.0 helpen ze artsen, verpleegkundigen en alle medewerkers van het ziekenhuis bij hun dagelijks werk. Zo kunnen zij hun werk sneller, efficiënter en kwalitatiever uitvoeren, in het belang van de patiënt.

 

 

De ambities van ZORGI

 

De ambities van ZORGI om ook in de toekomst dé digitale transformatiepartner voor ziekenhuizen in België te blijven zijn groot. Samen met de ziekenhuizen willen ze de aangeboden oplossingen nog beter maken, gebaseerd op de nieuwste technologieën en afgestemd op de noden van het veld. 

Registreer nu voor dé vakbeurs in april

We kijken alvast uit naar de vakbeurs in april! Bent u er graag bij? Registreer alvast en wees zeker van uw deelname.

Inspire health&care op 26 en 27 april start over:

Days
Hours
Minutes

Deel deze post

Scroll naar top