19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

In de kijker: Value Partnerships van Siemens Healthineers

Siemens Healthineers

Wat doet Siemens Healthineers? 

Als toonaangevende speler in medische technologie ondersteunt Siemens Healthineers zorgverleners wereldwijd in hun ambitie om de precisiegeneeskunde uit te breiden, de patiëntervaring te verbeteren en hun zorgverlening te transformeren en digitaliseren.

 
Hoe  doet Siemens Healthineers dat?

Siemens Healthineers investeert continu in de verdere ontwikkeling van haar diensten- en productportfolio. Haar AI-ondersteunde toepassingen en digitaal aanbod zijn onmisbaar in de volgende generatie van medische technologie en zullen het bedrijf en haar positie in de in-vitrodiagnostiek, medische beeldvorming voor therapie en in-vivodiagnostiek verder verstevigen.

 

We werpen ons ook op als referentiepartner voor zorginstellingen, die op de ontwikkelingen in de markt anticipeert en die in transformatieperiodes stabiliteit wil brengen.

 

De Belgische gezondheidszorg staat voor grote en razensnelle veranderingen. Dringt de creatie van ziekenhuisnetwerken en de hervorming van de financiering  alternatieve samenwerkingen tussen ziekenhuizen en hun leveranciers op?

 

Tijdens het zorgcongres Inspire Health&Care organiseert Siemens Healthineers een uniek debat rond strategische partnerships die spitstechnologie en innovatie verzekeren tegen een vast jaarlijks budget. Stakeholders uit Vlaamse ziekenhuizen zullen er aan tafel zitten met Herma Holscher, voormalig hoofd radiologie van het HagaZiekenhuis in Nederland. Dit ziekenhuis stond tien jaar geleden aan de wieg van dit soort van langetermijn strategische partnerships.

Bezoek Siemens Healthineers op Inspire HEALTH&CARE van 26 tot 28 april in Flanders Expo en woon hen bij aan de rondetafel op 28 april om 14:00!

Deel deze post

Scroll naar top