19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Circulair bouwen met De Meeuw

Koen Lismont De Meeuw

Partneritem

Modulaire unit specialist
De Meeuw units
Modulair Units
DeMeeuw We Build Future

Circulair bouwen is voor DEMEEUW geen manier, maar een visie. Een visie waarin leegstand niet meer voorkomt en je altijd een gebouw kan aanpassen en herinzetten waar nodig. Daarin zijn we toonaangevend, efficiënt en bewezen. De mogelijkheden zijn ongekend. Letterlijk, in die zin dat je nog niet half weet wat er allemaal kan en figuurlijk, omdat DEMEEUW op dit gebied blijft innoveren. Dit al 90 jaar. 

Een vakbeurs zoals Inspire HEALTH&CARE is voor DEMEEUW dan ook zeer interessant om mensen te ontmoeten binnen het facilitair management, technische directies, maar ook ontwerpers en architecten. Zo kunnen we hen informeren over deze projecten rond tijdelijke aard en permanente gebouwen. Bekijk ook de video en ontdek waarom Inspire HEALTH&CARE in jouw agenda moet staan.

 

Want bouwen kan en moet anders. DEMEEUW maakt ruimte voor alle markten, met enorme vakkennis en ervaring in flexibel bouwen. Of je nu zoekt naar huisvesting voor een paar weken of voor onbepaalde tijd, DEMEEUW levert altijd maatwerk. Organisaties bepalen het huisvestingsbeleid, wij denken mee. De professionals van DEMEEUW zijn thuis in de wet- en regelgeving die geldt voor (flexibel) bouwen, in elke markt.

 

De volgende stap in bouwen, met ongekende mogelijkheden. Eindeloos aanpasbaar, verplaatsbaar en blijvend inzetbaar.  Nooit meer leegstand! DEMEEUW maakt ruimte voor de toekomst.

Deel deze post

Scroll naar top