Acerta ontzorgt bedrijven uit de zorgsector met hun loodadministratie en helpt hen om een innovatief hr-beleid uit te stippelen

Als fullservice hr-dienstengroep ondersteunt Acerta ondernemingen en kmo’s in elke fase van hun groeiproces. En dat met een brede waaier aan advies, diensten en toepassingen rond loonadministratie en digitalisering van hr-processen.
Onze experten van Acerta Consult ondersteunen bedrijven om hun hr-beleid te organiseren zodat ze klaar zijn voor de uitdagingen van vandaag en morgen: ze helpen bij rekrutering en aanwerving, ze begeleiden hr-veranderingstrajecten binnen organisaties, geven advies rond een motiverend hr-beleid enz.

ACERTA, UW IDEALE PARTNER IN DE ZORGSECTOR

Persoonlijke aanpak

Onze dossierbeheerders verspreid over onze 25 kantoren in België staan elke klant proactief bij met raad en daad. Zij zijn echte partners met de nodige expertise in de zorgsector, geflankeerd door deskundige sociaal-juridische experts en een slimme back-office.

Vlotte loonverwerking

Nacht- en weekenddienst, dubbele contracten, freelance, stage, detachering enz. Acerta heeft ruime ervaring met de administratie rond alle mogelijke statuten en werkritmes in de zorg- en welzijnssector. We stemmen onze bijzonder gebruiksvriendelijke payroll-applicatie perfect af op de behoeftes van elke organisatie.

Stevige rapportering

Met Acerta Connect maak je ook in een-twee-drie uitgebreide rapporteringen om je recht op subsidies te staven en beschikbare budgetten nauwgezet te bewaken. Weer een hoop tijd en geld uitgespaard.

Planning en tijdsregistratie

Maak het jezelf makkelijk. Acerta is niet enkel je rechterhand voor loon- en personeelsadministratie. We hebben uitgebreid geteste applicaties en tools op maat van jouw sector om bestaande procedures te optimaliseren.

Menselijk kapitaal

Een gezonde organisatie draait op bekwame, tevreden en gedreven mensen. In deze uitdagende tijden van arbeidskrapte, begeleidt Acerta Consult bedrijven om een innovatief en future proof
hr-beleid te organiseren. Onze hr-expertise gaat breed : aanwerven, verlonen & belonen, uw personeel ontwikkelen en prestaties verbeteren, ontslaan en re-integreren, uw hr-beleid mee organiseren…

Wenst u meer info over onze dienstverlening? Neem dan contact op met via www.acerta.be of kom langs op onze inspiratiesessie op Inspire Health&Care.

Op woensdag 27 april nodigen wij je graag uit op een inspirerende ontbijtsessie met als thema “change management bij de invoering van inclusief werken binnen de zorgsector”. Sabine Goossens, hr-experte Acerta Consult, zal je leren hoe je change management kan aanpakken en hoe je een draagvlak kan creëren in dit verandertraject. Je bent vanaf 8u30 van harte welkom in de Sky Lounge op Flanders Expo voor een gratis en gezond ontbijt. De inspiratiesessie start om 9u30. Wil je er graag bij zijn, schrijf je dan in.

Deel deze post

Scroll naar top