19 – 21 MAART 2024 | FLANDERS EXPO GENT

Acerta ontzorgt bedrijven uit de zorgsector met hun loodadministratie en helpt hen om een innovatief hr-beleid uit te stippelen

Wat doet Acerta? 

 
Acerta is een fullcervice hr-dienstengroep dat ondernemingen en kmo’s  ondersteunt in elke fase van hun groeiproces. Dit met een brede waaier aan advies, diensten en toepassingen rond loonadministratie en digitalisering van hr-processen.

De experten van Acerta Consult ondersteunen bedrijven om hun hr-beleid te organiseren zodat ze klaar zijn voor de uitdagingen van vandaag en morgen: ze helpen bij rekrutering en aanwerving, ze begeleiden hr-veranderingstrajecten binnen organisaties, geven advies rond een motiverend hr-beleid enz.


Waarom is Acerta jouw ideale partner in de zorgsector? 

 

Persoonlijke aanpak

De dossierbeheerders verspreid over  25 kantoren in België staan jouw proactief bij met raad en daad. Zij zijn echte partners met de nodige expertise in de zorgsector, geflankeerd door deskundige sociaal-juridische experts en een slimme back-office.


Vlotte loonverwerking

Nacht- en weekenddienst, dubbele contracten, freelance, stage, detachering, enz.  

Acerta heeft ruime ervaring met de administratie rond alle mogelijke statuten en werkritmes in de zorg- en welzijnssector. Ze  stemmen hun bijzonder gebruiksvriendelijke payroll-applicatie perfect af op de behoeftes van elke organisatie.


Stevige rapportering

Met Acerta Connect maak je ook snel een  uitgebreide rapporteringen om je recht op subsidies te staven en beschikbare budgetten nauwgezet te bewaken. Weer een hoop tijd en geld uitgespaard.


Planning en tijdsregistratie

Maak het jezelf makkelijk. Acerta is niet enkel je rechterhand voor loon- en personeelsadministratie. Ze  hebben uitgebreid geteste applicaties en tools op maat van jouw sector om bestaande procedures te optimaliseren.


Menselijk kapitaal

Een gezonde organisatie draait op bekwame, tevreden en gedreven mensen. In deze uitdagende tijden van arbeidskrapte, begeleidt Acerta Consult bedrijven om een innovatief en futureproof hr-beleid te organiseren. Hun hr-expertise gaat breed : aanwerven, verlonen & belonen, jouw personeel ontwikkelen en prestaties verbeteren, ontslaan en re-integreren, jouw hr-beleid mee organiseren…


Wenst u meer info over hun dienstverlening? Neem dan contact op via www.acerta.be 

Op woensdag 27 april nodigen wij je graag uit op een inspirerende ontbijtsessie met als thema “change management bij de invoering van inclusief werken binnen de zorgsector”. Sabine Goossens, hr-experte Acerta Consult, zal je leren hoe je change management kan aanpakken en hoe je een draagvlak kan creëren in dit verandertraject. Je bent vanaf 8u30 van harte welkom in de Sky Lounge op Flanders Expo voor een gratis en gezond ontbijt. De inspiratiesessie start om 9u30. Wil je er graag bij zijn, schrijf je dan in.

Deel deze post

Scroll naar top