Veelgestelde vragen

De meest ​gestelde vragen en antwoorden over HEALTH&CARE​

FAQ

De meest gestelde vragen en antwoorden over HEALTH&CARE

Update 13 maart 2020

HEALTH&CARE 2020 van 21 t.e.m. 23 april gaat niet door en krijgt nieuwe datum op 2, 3 en 4 december 2020.

Gezien de ernst van de corona pandemie kondigde de Nationale Veiligheidsraad verregaande maatregelen aan om de verdere verspeiding van het virus tegen te gaan. Door deze evolutie, die volledig buiten de controle van Easyfairs Belgium valt, zien wij ons genoodzaakt om HEALTH&CARE die normaal zou doorgaan van 21 t.e.m. 23 april 2020 in Flanders Expo, Gent, uit te stellen.

Uitstel, geen afstel want Easyfairs Belgium heeft beslist om HEALTH&CARE, de vakbeurs voor de zorgsector, te laten plaats vinden op woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 december 2020 op Flanders Expo.

Op deze manier combineren we HEALTH&CARE met:
*De Hackathon HACK4HEALTH van BlueHealth Innovation Center op 27, 28 en 29 november 2020
*Zorginnovatiefestival INSPIRE HEALTHCARE van In4Care op 4 december 2020
dit alles op één locatie, Flanders Expo!

Zo creëren Easyfairs Belgium, In4care en BlueHealth Innovation Center onder het motto Samen Sterk een geheel van activiteiten waar elke actor uit zorg en welzijn, start-up en ondernemer, kennisinstelling e.a. niet op mag ontbreken. Dus noteer alvast de data in de agenda!

Lees hier de volledige communicatie.

Zorgprofessionals die zich reeds geregistreerd hadden voor HEALTH&CARE hoeven dit niet opnieuw te doen. Uw inschrijving blijft geldig voor HEALTH&CARE 2020 dat doorgaat op 2-3-4december 2020.

U bent nog niet geregistreerd maar heeft wel een uitnodiging ontvangen? Dan kan u die code gerust gebruiken om u nog te registreren.

Scroll naar top