Een veelzijdig aanbod

HEALTH&CARE is niet zomaar een beurs, maar een beleving.

Workshops & demo’s

HEALTH&CARE is dé ontmoetingsplaats die het mogelijk maakt om nieuwigheden uit de zorgsector ontdekken, producten aan te voelen een persoonlijke uitleg te krijgen van de talrijke toeleveranciers. Tijdens de 3 beursdagen worden er diverse demo’s en workshops georganiseerd in de verschillende workshop zones. Iedereen kan er terecht om producten te testen en ervaringen te delen. Je gaat sowieso naar huis met veel tips & tricks.

Het programma voor HEALTH&CARE 2020 is nog volop ‘under construction’. Blijf op de hoogte door u in te schrijven op de newsletter!

Awards

HEALTH&CARE moedigt samenwerkingen tussen de 4 belangrijkste actoren (de overheid, de zorgsector, de academische wereld en de zorgindustrie) aan. Dit doen we door nieuwigheden in de kijker te plaatsen, creativiteit aan te moedigen , doordachte architectuur de aandacht te geven die het verdient en gastvrijheid te belonen. 
Daarnaast organiseerden we in 2018 voor de eerste keer twee nieuwe awards. Deze stonden volledig in het teken van de zorgmedewerkers zelf. 

Dien nu uw product/project/dienst in of nomineer uw collega(‘s) zodat ze de erkenning krijgen die ze verdienen!

Content

HEALTH&CARE pakt iedere editie opnieuw uit met inspirerende en geaccrediteerde seminaries. Dit programma wordt met zorg samengesteld en maakt het mogelijk om over actuele thema’s bij te leren en van gedachten te wisselen met collega’s.

Verschillende topstrekers delen er graag hun visies, ervaringen en tips & tricks met iedereen.

Het programma komt online in maart. Houd deze pagina in de gaten!

HEALTH&CARE Zorgfeest

Het HEALTH&CARE Zorgfeest is opgebouwd rond ontmoeten, inspireren en genieten. Deze netwerkavond wenst de zorgmedewerkers, zorgindustrie en overheid bij elkaar te brengen en dit te vieren met een hapje, een drankje en zelfs een danspasje.
  • Ontmoet: Netwerkevent
  • Inspireer: Uitreiking van de HEALTH&CARE awards
  • Enjoy: Zorgfeest
 

Wil je graag deelnemen?

De combinatie tussen de bijzonder informatieve standen waarbij alle facetten van de zorgsector aan bod komen, de workshop-zones en een unieke belevingsfactor maken van HEALTH&CARE de place to be voor alle zorgprofessionals!

HEALTH&CARE 'the day after tomorrow' met Peter Hinssen van Nexworks
Scroll naar top