Corona maatregelen

Uw veiligheid, ons engagement

Meer dan ooit is uw veiligheid één van onze hoogste prioriteiten. We hebben nieuwe richtlijnen en regels opgesteld om van onze events en locaties de meest hygiënische en veiligste plaatsen te maken om elkaar te ontmoeten en zaken te doen. Van alle aanwezigen, inclusief bezoekers, exposanten partners en personeel, wordt verwacht dat zij zich houden aan ons gezondheids- en veiligheidsprotocol.  

Na het overlegcomité van vrijdag 4 maart zijn wij verheugd u te kunnen meedelen dat zowat alle veiligheidsmaatregelen met betrekking tot beurzen zijn opgeheven. Het Covid Safe Ticket (CST) verdwijnt en het dragen van een mondmasker is niet meer verplicht.
De gezondheid en het welzijn van exposanten, bezoekers en medewerkers blijft echter onze hoogste prioriteit. Hiervoor nemen wij nog steeds de nodige voorzorgen.

Reiniging en hygiëne

voorschriften in verband met schoonmaken en ontsmetten

Alle oppervlaktes op Easyfairs-events worden schoongemaakt met ontsmettingsmiddelen die ook in ziekenhuizen worden gebruikt. De meest aangeraakte oppervlaktes worden heel regelmatig ontsmet. 

Hand hygiëne

Desinfecterende handgel zal overal op de beursvloer en in de gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zijn. Gelieve er intensief gebruik van te maken!

contactloze Smart badge technologie

Onze Smart Badge technologie is niet enkel handig, het is ook een heel veilige manier om onze events te bezoeken. Via uw badge kan u, elektronisch, product- en bedrijfsinformatie opvragen, zonder enig fysiek contact. 

Cashless betalen

Om gezondheidsredenen aanvaarden we enkel cashless betalingen in onze Easyfairs eventlocaties.

eten & drinken

U kunt nog steeds eten en drinken kopen in onze hallen en op onze events. Voor uw veiligheid werken wij samen met cateraars die nauwgezet de veiligheidsmaatregelen uit het Horeca Covid-19 protocol volgen. We vragen u vriendelijk om gebruik te maken van de desinfecterende handgels op de cateringstanden voor u gaat eten en drinken. 

 

Fysieke afstand

Afstand houden, aan te raden

Wij raden aanwezigen en bezoekers aan om wat afstand te houden.

voelt u zich ziek, blijf thuis

Hoe graag we u ook willen verwelkomen op onze events, wij vragen u graag om respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Indien u zich ziek voelt ook bij milde symptomen van een verkoudheid of koorts – blijf dan a.u.b. thuis.

Dank u voor het naleven van deze richtlijnen! We kijken er naar uit u te zien op Inspire HEALTH&CARE.

 

Scroll naar top