HEALTH&CARE
dé ontmoetingsplaats voor iedereen met een hart voor de zorg!

De zorgsector evolueert razendsnel. Snelheid en efficiëntie zijn cruciaal en worden gedreven door technologie. Meer en meer wordt daarbij digitaal en online gewerkt. Maar blijft zorg niet essentieel een humane onderneming? Staat of valt die niet met de mensen die zorg verstrekken en diegenen die hen daartoe de nodige instrumenten en diensten leveren? 

 

HEALTH&CARE is hét platform voor de zorgsector die de 3 belangrijkste actoren samenbrengt: zorgindustrie, zorgmedewerkers en de overheid. Van verpleegkundige, beslissingsnemer tot beleidsmaker, HEALTH&CARE is het kennisplatform en ontmoetingscentrum vooriedereen die deel uitmaakt van de zorgindustrie.

Een platform zoals HEALTH&CARE is daarom onontbeerlijk. Een ontmoetingsplaats, voor iedereen met een hart voor de zorg, waar het mogelijk is om nieuwigheden te tonen, producten voor te stellen, een persoonlijke uitleg te geven en vooral om boeiende mensen te ontmoeten. 

Naast het ontdekken van deze toeleveranciers is HEALTH&CARE ook het platform bij uitstek om uw kennis bij te schaven. Laar er u inspireren door geaccrediteerde seminaries rond actuele thema’s, inspirerende sprekers die hun visies, ervaringen en tip & tricks met u delen, diverse workshops & demo’s, een interactief zorg- praatcafé en een experience village. 

Ontmoet meer dan 5000 collega’s: beslissingsnemers, verpleeg- en zorgkundigen uit ziekenhuizen, woonzorgcentra, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Naast de vele zorgprofessionals kan HEALTH&CARE ook rekenen op de steun van heel wat verenigingen, de overheid en de academische wereld. 

HEALTH&CARE is het referentieplatform waarop diverse facetten van de zorgsector komen aan bod. De exposanten worden onderverdeeld in verschillende categorieën:

  • bouw, architectuur, interieur & meubilair
  • care equipment & zorgkledij
  • facility, grootkeukens, hospitality & foodservices
  • ict & technology, start-ups
  • consultancy & vorming

Easyfairs is een beursorganisator die momenteel meer dan 220 evenementen organiseert in 17 landen. Easyfairs werd in 2018 uitgeroepen tot ‘Entreprise de l’Année’ door L’Echo, EY en BNP Paribas.

Meer info vindt u op de bedrijfswebsite.

Easyfairs Events

Easyfairs wil de meest flexibele, responsieve en efficiënte speler zijn in de evenementensector en steunt daarvoor op geëngageerde medewerkers, zet de beste marketingtools en technologische hulpmiddelen in en creëert sterke merken. ‘Visit the future’ met Easyfairs.

Scroll naar top