Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Belevingszone

Start-Up & Pitch Bar

Het BlueHealth Innovation Center supported by Microsoft ondersteunt slimme, ICT- en technologie-gedreven innovatie in de Healthcare (Cure, Care & Comfort) sector in Vlaanderen, met een focus op nieuw en bestaand ondernemerschap, met zowel een maatschappelijke als economische doelstelling om zo te komen tot een digitalisering van de zorg, om de zorgkwaliteit te verhogen alsook kostenefficiënter te kunnen werken.

Maak op HEALTH&CARE kennis met de start-ups van het BlueHealth Innovation Center. Ontmoet er innoverende, startende bedrijven die hun oplossing voorstellen die bijdraagt aan de digitale transformatie van de healthcare sector. Van epilepsie detectie bij kinderen over digitale anamnese bij de dokter tot een VR oplossing voor pijnbestrijding. Stuk voor stuk innovatieve healthcare start-ups die een beloftevolle toekomst voor zich hebben.

Mis deze kans niet en kom zeker langs op de interactieve start-up bar met pitchzone waar onze starters doorheen de drie dagen van Health&Care doorlopend hun product pitchen. Kom een glas drinken, ontmoet een beloftevolle start-up en laat je inspireren door nieuwe technologieën.

Powered by 

 


 

Atendi Care, het professioneel beheerinstrument voor doorverwijzijngen en wachtlijst-beheer conform de GDPR, ontwikkeld voor doorverwijzers en zorgbieders in de ouderenzorg.

www.atendi.care
info@atendi.care

 

Bingli is a chatbot that interviews the patient in a smart way ahead of the consultation so symptoms are accurately communicated to the doctor. The patient is better prepared and the doctor wins’ valuable time and this will all lead to better healthcare.    

www.mybingli.com
tvdp@mybingli.com

ELCIES is een intelligent 24/7 Remote Monitoring en Data Platform. ELCIES creëert toegevoegde waarde voor Experts voor het opvolgen en personaliseren van gezondheids- en lifestylediensten aan hun Klanten/Patiënten. 

www.elcies.be
jacq@elcies.com

emma.health voorspelt, op basis van jouw lichaamsdata, je risico op chronische medische aandoeningen en helpt je gezonder te leven door het geven van gepersonaliseerd medisch en levensstijladvies. Word beheerder van jouw eigen lichaam. 

ww.emma.health
info@emma.health

Epihunter bouwt oplossingen die het dagelijks leven van mensen met epilepsie helpen te normaliseren. Ons eerste product Classroom zorgt ervoor dat een type van “stille” aanvallen bij kinderen niet onopgemerkt blijven in de klas. Dit heeft een grote positieve impact op de klassituatie maar zorgt ook voor objectieve informatie rond aanvalsfrequentie voor ouder, leerkracht en arts.

www.epihunter.com
info@epihunter.com

De digitale health assistent Helpilepsy ondersteunt de neuroloog en zijn patiënten tijdens het hele epilepsie zorgpad. Dankzij digitale en IoT technologiën helpt Helpilepsy om epilepsie beter op te volgen, te begrijpen en te beheren. 

www.helpilepsy.com
jonathan.schreiber@helpilepsy.com

To enable high-standard qualitative elderly care, we created into.care: a smart and easy-to-use mobile platform for and by health care professionals. Our technology helps you improve your workflow, collaborate more effectively and protects confidential information so you can focus on what really matters: qualitative patient care. 

www.into.care
hi@into.care

Lucine is een softwarebedrijf dat zich focust op heet ontwikkelen van applicaties voor de jeugd- en gehandicaptenzorg (Z-apps).  De Z-apps bieden een technologie aan die zorgverleners ondersteunt maar tegelijkertijd ook jongeren en volwassenen met een zorgnood en/of beperking begeleiden op hun weg naar zelfredzaamheid.

www.z-apps.eu
info@z-apps.eu

Administratie is een last voor patiënten, artsen, verpleegkundigen en ander medisch personeel. Daarom bouwden we bij LynxCare de Lynx CareMonitor® software: artificiele intelligentie die automatische dossierverwerking, follow-up en zorg-inzichten mogelijk maakt. 

www.lynxcare.be
dries@lynxcare.eu

Oncomfort offers medical team the first CE-marked medical device for anxiety and pain reduction using Clinical Hypnosis in Virtual Reality for perioperative use (before, during and after surgeries and invasive procedures) in hospitals. Our solution is clinically validated, adapted to the medical procedure, age and language of the patient and accessible 24/7. 

www.oncomfort.com
contact@oncomfort.com

Sirvo is meer tijd voor warme zorg dankzij technologie. Deze totaaloplossing brengt alles en iedereen die betrokken is bij de zorg van mensen met een beperking bij elkaar. Meer dan alleen elektronische cliëntendossiers voor zorginstellingen. 

www.sirvo.beraf.vandenplas@sirvo.be

ViViDoctor is a video- and textbased consultation platform to connect the patient with the doctor. Hospitals and individual doctors will remain in contact with their patients for follow-ups. With an integrated booking system, doctors-on-demand and e-prescriptions we make healthcare accessible to everybody.

www.vividoctor.com
info@vividoctor.com

HEALTH&CARE - dé vakbeurs voor de zorgsector

21-22-23 april 2020
Flanders Expo Gent

+32 (0) 9 241 92 11
info@health-care.be

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer