Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Belevingszone

Kooktheater & Food market

Centrale thema 

Parki’s Kookatelier is ook deze keer aanwezig met kookworkshops en brengt oplossingen voor mensen met Tremor en hun problemen om voedsel tot zich te nemen. Er is gelegenheid om fingerfood te proeven op de foodmarket en in het kooktheater geeft men tips en tricks voor tremorpatiënten.

2 demo’s/ workshops met degustatie: een 5-tal gerechten zullen gedemonstreerd worden

  • 11u30 en 14u30 / telkens 1 uur
  • demonstratie + proeven

Parki's Kookatelier

Parki’s Kook Atelier is een duurzaam voedingsproject voor mensen met een chronische ziekte. Met het Parki’s Kook Atelier-concept, gebaseerd op een combinatie van een aangepaste voeding, zelfs volgens individuele noden, en kooktechniek, wordt eten en drinken weer een feest. Via workshops en kookateliers leert men typische gerechten bereiden. Geen overbodige luxe, want deze chronische aandoening kan leiden tot ondervoeding. Parki’s Kook Atelier is de missing link tussen de parkinsonpatiënt, de mantelzorg, academici, specialisten van de food- en farmaceutische industrie en de medici. De opdracht is tevens een waardevolle adviserende kook- en voedingspartner te zijn voor alle parkinsonpatiënten, zelfs wereldwijd. Het multi-disciplinair team van Parki’s Kook Atelier staat garant voor wetenschappelijke onderbouw, continuïteit en niet-commerciële langetermijnvisie van het project. Het totale initiatief wordt ondersteund door de Vlaamse Parkinson Liga.

HEALTH&CARE - dé vakbeurs voor de zorgsector

21-22-23 april 2020
Flanders Expo Gent

+32 (0) 9 241 92 11
info@health-care.be

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer