Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Projecten

Voor zorgprofessionals is HEALTH&CARE het forum om hun kennis bij te schaven en zich te laten inspireren. Er zijn 320 standhouders, overzichtelijk ingedeeld in 4 categorieën:

  • Building, Interior, Furniture, Care Equipment & Decoration
  • ICT, Technology & Start-Ups; Hospitality
  • Catering & Textile
  • Facility & Services. 

Voor elk van deze segmenten zal er een belevingszone georganiseerd worden. Op deze editie wordt de zorgmedewerker in de kijker geplaatst. Daarom willen we deze professionals de nodige aandacht geven via een specifieke belevingszone: U-time. In deze zone worden 3 ruimtes gebouwd waar het gemak, de efficiëntie en de quality time van klant en zorgmedewerker worden voorgesteld.

Voor het tweede belevingsproject staat de Belgische designer Axel Enthoven met zijn TUOI-lijn, in. Hij ontwerpt niet-stigmatiserend meubilair voor ‘the Silver Generation’ en lanceert dit in primeur op de beursvloer.

Er is ook Parki’s Kookatelier met kookworkshops en oplossingen voor mensen met Tremor en hun problemen om voedsel tot zich te nemen. Er is gelegenheid om fingerfood te proeven op de foodmarket en in het kooktheater geeft men tips en tricks voor tremorpatiënten.

In de start-up en pitchbar in samenwerking met Blue Health kan men zich laten meevoeren met de digitale transformatie. 

TUOI
design lijn in primeur

unieke lancering op de beurs

Parki's Kookatelier
& healthy food market

thema: hoe gezond eten met tremor

Shared services

in de zorg

U-TIME
Thank U for caring

zorgmedewerker centraal

Start-up Village

by BlueHealth Innovation Center

Health Tech. Pavilion

by Agoria

HEALTH&CARE - dé vakbeurs voor de zorgsector

21-22-23 april 2020
Flanders Expo Gent

+32 (0) 9 241 92 11
info@health-care.be

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer