Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Ascom (Belgium)

Hal1 , Stand: 1B-75


Toon op plan

Ascom is een internationale aanbieder van ICT-oplossingen die workflows optimaliseren. Vanuit onze visie streven wij ernaar om hiaten in de digitale informatievoorziening te dichten en de beste beslissingen mogelijk te maken – altijd en overal.


Voeg toe aan mijn favorieten
Belgicastraat 11
1930 Zaventem
België
+32 2 727 13 11
+32 2 727 13 00

Categorie

  • Andere
  • Diensten
  • Domotica
  • Facility management services
  • Healthcare innovations
  • Information and communications technology (ICT)

Nieuwe ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg (waaronder indelingen in eenpersoonskamers en meer aandacht voor de patiënt) vragen om een nieuwe aanpak voor verpleegoproepsystemen. En dat is nu net wat de nieuwe generatie Ascom Telligence te bieden heeft. Het is zelfs zo innovatief dat het binnen een nieuwe categorie van gezondheidszorgcommunicatie valt en we het ook wel een patiënten responsesysteem noemen.

De residentie Château d'Or houdt het midden tussen een serviceflat en een woonzorgcentrum. Het concept is dat van een zorghotel met een luxe uitstraling. Zij werken samen met Ascom voor alles wat met communicatie en domotica te maken heeft.

HEALTH&CARE - dé vakbeurs voor de zorgsector

21-22-23 april 2020
Flanders Expo Gent

+32 (0) 9 241 92 11
info@health-care.be

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer