Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Animo

Hal1 , Stand: 1G-28

Animo maakt hoogwaardige koffiezetsystemen- en kautomaten (in Assen, Nederland).Reeds méér dan 65 jaar. Automaten voor: bonen, freshbrew of vriesdroogkoffie , met veel keuzemogelijhheden en makkelijk te onderhouden.Een goed toestel is een kwestie van ervaring, kennis en toewijding.


Voeg toe aan mijn favorieten
Klein Veerle 103
2960 Brecht
België
+32 3 313 03 08
+32 3 313 69 48

Categorie

  • Facility management services
  • Hospitality services

OptiBean Touch wint iF Design Award 2018. Animo’s nieuwste generatie intelligente espresso koffieautomaten heeft een eenvoudig te bedienen touchscreen en intuïtieve user interface. De OptiBean Touch combineert hoge kwaliteitskoffie met gebruiksvriendelijkheid en een onderscheidend design. De materialen en de constructie zijn duurzaam ontwikkeld en met het energielabel A+ is de OptiBean Touch zuinig met energie.

Een perfecte kop koffie begint bij een perfecte machine. De OptiBean Touch met touchscreen heeft een intuïtieve user interface en een onderscheidend design. Een machine met smaak. Eenvoudig in gebruik en zeer onderhoudsvriendelijk.

HEALTH&CARE - dé vakbeurs voor de zorgsector

21-22-23 april 2020
Flanders Expo Gent

+32 (0) 9 241 92 11
info@health-care.be

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer