Proeftuinen samenwerking sociale economie en zorg
Uitgeverij Vanden Broele

Proeftuinen samenwerking sociale economie en zorg

Via een eenmalige oproep krijgen sociale-economieondernemingen en Vlaamse en geregionaliseerde zorg- en welzijnsvoorzieningen de kans om proeftuinen van samenwerking op te zetten. Meer info vindt u op www.subsidiemanager.be.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ook in de Vlaamse en geregionaliseerde zorg- en welzijnsvoorzieningen laat de arbeidsmarktkrapte zich voelen. Nieuwe manieren van samenwerken met mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt, kunnen een oplossing bieden. Via een eenmalige oproep krijgen sociale-economieondernemingen en Vlaamse en geregionaliseerde zorg- en welzijnsvoorzieningen de kans om proeftuinen van samenwerking op te zetten. De oproep kent een subsidie toe aan partnerschappen van bestaande sociale-economiebedrijven en Vlaamse en geregionaliseerde zorg- en welzijnsvoorzieningen.

De subsidie bedraagt 80% van de aanvaarde projectkosten op basis van de voorgelegde begroting met een maximumsteun van 30.000 euro per project. Er is een maximaal budget van 1,7 miljoen euro voorzien voor deze proeftuinen. Indienen kan tot 31 mei 2023.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top