ING Fonds voor duurzame gebouwen
Uitgeverij Vanden Broele

ING Fonds voor duurzame gebouwen

Voor alle projecten samen wordt een bedrag van minimum 300.000 euro ter beschikking gesteld, met een maximum van 100.000 euro per project.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hebt u plannen om groen te voorzien op de gevels van een museum, een station of een gemeentehuis om de bewoners, de gebruikers en uw gebouw te laten genieten van de weldaden van die vergroening? Bent u van plan om de grote buitenmuren van een ziekenhuis of een sportcentrum te gebruiken om er een verticale groene ruimte van te maken? Of wilt u uw scholencampus in de stad omtoveren tot een groene oase door de muren van de gebouwen op de site te bekleden met allerlei planten en zo de duurzaamheid en het welzijn te bevorderen?

Het ING Fonds voor duurzame gebouwen lanceert deze projectoproep om u te helpen bij uw plannen voor het vergroenen van de gevels van voor het publiek toegankelijke gebouwen, ten gunste van iedereen. Voor alle projecten samen wordt een bedrag van minimum 300.000 euro ter beschikking gesteld, met een maximum van 100.000 euro per project.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top