Inspire health&care logo

Uw ontmoetingsplatform voor zorg & welzijn op
26 en 27 april 2023!

Hét ontmoetingsplatform voor zorg & welzijn!

Inspire HEALTH&CARE is hét platform voor de zorg- en welzijnssector die de 3 belangrijkste factoren samenbrengt: zorgindustrie, zorgmedewerkers en de overheid. Kortom, hét kennisplatform en hét ontmoetingscentrum voor iedereen die deel uitmaakt van de zorgindustrie. 

De zorgsector evolueert razendsnel. Snelheid en efficiëntie zijn dan ook cruciaal en worden aangedreven door hoogtechnologie. Meer en meer wordt daarbij digitaal en online gewerkt. Maar blijft zorg niet hoofdzakelijke een humane onderneming? Staat of valt zorg niet met de mensen die zorg verstrekken én diegenen die hen daartoe de nodige instrumenten en diensten leveren? 

Een platform zoals Inspire HEALTH&CARE is daarom onontbeerlijk! Een ontmoetingsplaats om:

  • nieuwigheden te tonen
  • producten te voelen
  • een persoonlijke uitleg te geven
  • boeiende mensen te ontmoeten

De bezoeker

Directies, beslissingsnemers, verpleegkundigen en medewerkers die actief zijn in zorg en welzijn. 

Naast de vele zorgprofessionals kunnen we ook rekenen op de steun van heel wat verenigingen, de overheid en de academische wereld.

De exposant

Inspire HEALTH&CARE is het referentieplatform waarop diverse facetten van de zorgsector aan bod komen. Onze exposanten worden onderverdeeld in verschillende categorieën zoals facility management, meubilair, textiel, ICT, care equipment, hospitality enz…

Een boeiende mix

Samen met onze partners stellen we elk jaar een fantastisch aanbod samen. 

Een interessante mix van keynote speakers en een gevarieerd aanbod aan praktische workshops en boeiende Inspiration Tours worden u aangeboden.

Seminaries

Een ruim aanbod aan inspirerende én geaccrediteerde seminaries

Workshops & demo's

Live demonstraties en praktische workshops op de standen of op verschillende locaties in de beurshal.

Inspiration tours

Eén of meerdere experten geven een introductie en vervolgens presenteren de exposanten op de route u graag hun paradepaardjes en innovaties. Follow the guide please!
Scroll naar top