WYCOR

Over ons

WYCOR nv staat voor kwaliteitsvolle aanneming van schrijnwerk- en gebouwafwerking en biedt een totaalaanbod op het vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking. De volledige coördinatie en opvolging wordt in eigen beheer gerealiseerd. Hiervoor kan het rekenen op zijn 230 hooggekwalificeerde medewerkers die garant staan voor kwalitatief werk binnen de afgesproken timing.
WYCOR nv is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en plaatsing van vast meubilair, binnen- en buitenschrijnwerk en brandcompartimentering in utiliteits- en kantoorgebouwen.
Door een doorgedreven specialisatie – vooral in de bancaire, health care en kantoren – staat Wycor ook in voor de volledige coördinatie van het totale bouwproces.
WYCOR nv is een klasse 8 erkend aannemingsbedrijf en beschikt over de nodige certificaten op het vlak van kwaliteitsopvolging ISO 9001, veiligheid in het atelier en op de werf (VCA ***) en verantwoord houtgebruik (FSC-CoC-certificaat).
WYCOR nv streeft bij het bouwproces naar een voortdurende verbetering van de kwaliteit van aangeboden producten en diensten en levert door de klantgerichte mentaliteit een eindproduct af dat de totale tevredenheid van de klant wegdraagt.
WYCOR nv staat voor open communicatie zowel naar de klanten toe als binnen het eigen bedrijf, en besteedt de grootste zorg aan goede werkomstandigheden en opleidingsmogelijkheden voor zijn medewerkers en onderaannemers.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top