FRAME By Jessa Ziekenhuis

Over ons

MISSIE:

FRAME by Jessa Ziekenhuis is een klinisch testcentrum dat de brug slaat tussen onderzoek, technologische ontwikkelingen en ervaring binnen het domein van de fysische geneeskunde en revalidatie.
FRAME is uw betrouwbare partner om innovaties op de revalidatiemarkt klinisch, wetenschappelijk onderbouwd te testen in samenwerking met (para-)medici en patiënten. Dit binnen een professionele testomgeving, met als doel de kwaliteit van zorg te verbeteren.
FRAME faciliteert de integratie van innovatieve oplossingen in de revalidatiezorg. We zijn partners bij het opzetten en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek binnen het domein van de fysische geneeskunde en revalidatie. Dit doen we in samenwerking met bedrijven, (para-)medische experten, patiënten en kennisinstellingen.

AANBOD:

FRAME heeft een uniek testaanbod voor bedrijven, kennis- en onderzoeksinstellingen.
FRAME biedt een gepersonaliseerd antwoord op een duidelijke vraag of complex probleem.
FRAME beschikt over de nodige testfaciliteiten, een ruime patiëntenpopulatie en een professionele medische, paramedische en wetenschappelijke begeleiding.

WAT EN VOOR WIE?

FRAME biedt testing en validatie voor bedrijven en organisaties die nood hebben aan het testen en/of valideren van hun product of ontwikkeling in een professionele testomgeving.
FRAME is partner in wetenschappelijk onderzoek voor onderzoeksinstellingen en kenniscentra die beroep willen doen op onze ervaring en expertise bij nieuwe onderzoeks- of ontwikkelingsprojecten.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top