Daily Fresh Food

Over ons

Daily Fresh Food
“Wij geloven dat lekker en gezond eten een bijdrage levert aan een vitaler leven voor iedereen: better food, better life.”
Als producent van lekkere en gezonde maaltijden leveren wij maatwerk voor onze klanten. Van eetcafé tot sterrenzaak en van academisch ziekenhuis tot zorginstelling. Vakmanschap, ambacht en maatwerk staat bij ons centraal sinds 1936. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van eten en drinken.
Sous vide
De sous vide techniek staat bij ons aan de basis voor de lekkere en gezonde gerechten die bereid worden in onze slowcook keuken. Sous vide heeft jaren geleden zijn intreden gedaan bij sterrenrestaurants. Wij hebben deze techniek omarmt en doorontwikkeld. Simpelweg omdat het de beste manier is om kleur, structuur, vitamines, mineralen en smaak te behouden.

Kennis delen
Door nauwe samenwerking met artsen, wetenschappers, koks en diëtisten verbreden wij onze kennis. Hierdoor kunnen we gericht inspelen op de wensen en behoeftes van onze klanten. Deze kennis delen wij tijdens onze masterclasses en trainingen.
Zo inspireren we anderen en denken we vooruit. We blijven doorgaan met het doen van wetenschappelijk onderzoek, met het testen en proberen van nieuwe ideeën en het samenwerken met voedingsexperts en specialisten.

Topsport
Met onze kennis over eten en drinken en de sous vide bereidingstechniek ontwikkelen wij niet alleen gepersonaliseerde maaltijden voor onze klanten, maar ook voor topsporters. Zo leverden wij de maaltijden aan Maarten van der Weijden tijdens de 11 stedenzwemtocht.
De opgedane kennis vanuit de topsport vertalen wij natuurlijk weer terug naar onze Care & Cure voedingsoplossing.

Indien ruimte is mag onderstaande tekst worden toegevoegd:
Onze historie
In 1936 is de basis gelegd voor Daily Fresh Food met een ambachtelijke slagerij in Maastricht. De slagerij leverde niet alleen aan particuliere klanten, maar ook aan zorginstellingen, kloosters en horeca. In 2001 heeft de samensmelting met groenteboer Brands, visboer ’t Heutzputje en slagerij Hochstenbag-Wevers geleid tot het huidige Daily Fresh Food. In 2019 hebben wij onze krachten gebundeld en is Daily Fresh Food een dochteronderneming geworden van HANOS en Distrivers. Zo kunnen wij onze ambities en kwaliteitsniveau in de toekomst blijven realiseren en onze continuïteit waarborgen.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top